INFO LIVRARI

LIVRARI IN TOATA ROMANIA - GRESIE - COFRAJE - ANGEL COMPANY

INFORMATII LIVRARI – GRESIE PORTELANATA ITALIACOFRAJE

In orice afacere transportul marfurilor comercializate reprezinta un factor important ce se reflecta in pretul final pe care consumatorul il plateste la achizitia produselor.

ANGEL COMPANY reuseste datorita transportatorilor cu care colaboreaza si a adausurilor comerciale decente sa mentina cele mai mici preturi de pe piata.

De ce sa cumparati produsele de la noi? Pentru ca avem cele mai mici costuri. De luat in considerare este faptul ca la cantitati mai mari disconturile oferite de firma noastra acopera o parte insemnata din cheltuielile de transport. Vom incerca in randurile de mai jos sa va dam cateva exemple:
– Pentru a livra 100,00 mp de gresie portelanata italiana din Timisara la Cluj, cu o greutate de aprox. 2 tone, costul transportului este de cca. *440,00 RON Daca facem un calcul simplu, vom vedea ca o gresie portelanata cumparata de la ANGEL COMPANY cu 50,00 RON/mp ajunge la Cluj cu pretul de 54,40 RON/mp
– Pentru aceasi cantitate de 100,00 mp de gresie portelanata livrata din Timisoara la Constanta pretul va fi de aproximativ *570,00 RON in acest caz pretul transportului este de 5,70 RON/mp

In opinia noastra, consideram ca un pret mediu al transportului de gresie la domiciliu clientului oriunde in Romania de cca. **5,00 RON/mp nu poate fi decat foarte convenabil.

Livrarile produselor se pot efectua oriunde in Romania in maxim 72 ore, pe baza de comanda, doar  dupa ce se confirma plata facturilor emise.

Pentru informatii legate de transport va rugam sa ne sunati la tel: 0741.994.167.

Alegerea modelului de gresie portelanata se poate face dupa ce in prealabil daca solicitati va putem trimite una sau mai multe mostre pentru a putea vedea fizic calitatea gresiei portelanate pe care urmeaza sa o cumparati. Veti plati doar costul Curierului Rapid care este de aprox. 15,00 -18,00  RON

In ceea ce priveste elementele pentru cofraje (distantieri metalici, montanti cofraje, pene pt montanti etc.) daca sunt cantitati relativ mici se pot trimite prin curier rapid in maxim 48 de ore. Pentru elementele de cofraje in cantitati mari acestea se pot livra (doar dupa ce in prealabil se confirma existenta stocurilor) in maxim 72 de ore.

PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE VA RUGAM SA NE CONTACTATI.

*Aceste costuri sunt estimative, iar  in cazul comenzilor mai mari pretul transportului incide mai putin si se stabilesc de comun acord.                                                                                                                                

**Costurile de transport pentru cantitati mici incid mai mult/UM.

..