Gresie portelanata, cofraje Doka, tigla italiana

Alegeti unul sau mai multe produse. Dupa aceea ne trimiteti o solicitare folosind formularul de “CONTACT”  sau ne sunati la numarul de telefon 0741994167.

Pentru a vedea fizic modelele de gresie si faianta comercializate va putem trimite una sau mai multe mostre printr-un curier rapid.  Solicita o mostra de gresie aici.

ANGEL COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a decide daca va trimite sau nu mostre (gresie, faianta, placi ceramice Cotto, caramida aparenta, tigla ceramica) clientilor in functie de cantitatea solicitata si stocurile existente la care fac referire acestea. Pentru mostrele solicitate de client costul transportului este de cca. 20,00 RON. Cost ce poate diferi de la caz la caz in functie de cantitate si/sau distanta.

In ceea ce priveste elementele pentru cofraje (distantieri metalici, montanti cofraje, pene pt montanti etc.) daca sunt cantitati relativ mici se pot trimite prin curier rapid in maxim 48 de ore. Pentru elementele de cofraje in cantitati mari acestea se pot livra (doar dupa ce in prealabil se confirma existenta stocurilor) in maxim 72 de ore. Pentru detalii suplimentare referitoare la transportul marfurilor va rugam sa ne sunati la tel. 0741.994.167.

Produse de calitate superioara. Angel Company. Cea mai buna alegere.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos.

Vorbeste cu noi pe WhatsApp!