De cele mai multe ori clientul final nu stie ce adeziv este adecvat pentru gresia pe care si-o doreste datorita faptului ca nici vanzatorul nu stie sau pur si simplu nu il intereseaza ce vinde. Adezivul este foarte important la aplicarea gresiei desi multi nu dau importanta acestui aspect deloc de neglijat.

De asemenea dimensiunea placii si unde este montata (interior, exterior, placare verticala sau orizontala, bai, bucatarii, spatii cu trafic intens, pardoseli incalzite etc.) trebuie corelata cu un adeziv professional.

Mai exista si ”meseriasul GICA” care le stie pe toate si daca cineva incearca sa-i explice diferenta dintre  o placa ceramica absorbanta  si una neabsorbanta te mai si apostrofeaza cu ceva de genul….. “eu lucru de-o viata cu adezivul asta si merge”…. dar nu ne spune ca de o viata lucreaza PROST…. fara al interesa dupa cat timp se va desprinde gresia montata, important este sa termine lucrarea.

Intre timp am evoluat foarte mult de la clasica faianta care se punea in apa cu multe ore inainte de a fi lipita cu mortarul preparat din ciment, nisip si aracet. 

Pentru garantarea unei lucrari durabile si de calitate Angel Company recomanda folosirea adezivilor profesionali iar pentru un montaj perfect profesional de gresie si faianta sistemul ProLeveling

PENTRU ORICE INFORMATII CU REFERIRE LA PRODUSE NU EZITATI SA NE CONTACTATI.

INFORMATII LIVRARI-GRESIE ITALIA-GRESIE PORTELANATA-COFRAJE DOKA

Gresie Italia-Gresie portelanata-Cofraje Doka-Angel Company