Distantieri cofraje Doka - Distantieri metalici

Distantieri cofraje – Distantieri metalici pentru cofraje Doka

Distantieri cofraje sunt acele elemente din otel ce se folosesc la montarea rapida a cofrajelor din lemn multistrat la fundatii, ziduri de sprijin, elevatii rigole, etc. Dimensiunile uzuale ale distantierilor pentru cofraje sunt intre 20 cm si 70 cm. Pentru dimensiuni mai mari de 70 cm in general se aduc pe comanda. Preturile si detaliile livrarilor in tara se discuta ulterior in functie de cantitati.

 Angel Company ofera constructorilor sisteme complete de cofrare cu panourile tip Doka, grinda H20 tip Doka, popi metalici, montanti metalici, pene montanti, distantieri metalici, decofrol profesional, etc. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati pe e-mail office@angel-company.ro sau la telefon 0741994167.

Mentionam ca NU inchiriem panouri sau elemente auxiliare acestora.

Vindem panouri cofraje, montanti cofraje, fluturi cofraje, pene montanti, popi metalici, decofrol, etc. Tel. 0741994167


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Distribuie această postare

Trimite un mesaj pe Whatsapp
1
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Bine ai venit la ANGEL COMPANY !
Cu tradiție și experiență de peste 15 ani în domeniu oferim gresie italiana de calitate superioară, dar și suport tehnic specializat pentru montaj. Ai vreo întrebare sau ai nevoie de recomandări pentru proiectul tău? Scrie-ne aici și te vom ajuta cu plăcere!

🔥 Descoperă gama noastră de gresie porțelanata italiana care optimizează eficiența încălzirii în pardoseală și asigură-ți un confort de neegalat. Hai să discutăm despre necesitățile tale și să găsim împreună cea mai bună opțiune pentru tine!

Trimite-ne mesajul tău și îți vom răspunde în cel mai scurt timp !