Fluturi blocatori cofraje Doka

Fluturi blocatori cofraje – Fluturi cofraje – Sisteme de cofrare

Fluturi blocatori cofraje „Fluture cofraj sau broscute” este o denumire generica ale clemelelor de prindere pentru fier-beton de 8 sau 10 milimetri. Aceste cleme pentru cofraje se folosesc la prinderea rapida a panourilor de lemn.

Angel Company ofera constructorilor sisteme complete de cofrare cu panouri pentru cofraje tip Doka, grinda H20 tip Doka, clema fluture 8-10, popi metalici, montanti metalici, pene montanti, distantieri pt cofraje, decofrol profesional, etc.

Preturile si detaliile livrarilor in tara se discuta ulterior in functie de cantitati. Informatii la telefon 0741994167. 

Mentionam ca NU inchiriem panouri sau elemente auxiliare acestora.

Vindem panouri cofraje, distantieri cofraje, montanti cofraje, fluturi cofraje, pene montanti, popi metalici, decofrol, etc. Tel. 0741994167


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Distribuie această postare

Trimite mesaj pe Whatsapp
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Salut, sunt Angel Adrian!
Ai nevoie de o gresie portelanata de calitate? sau ai nevoie de suport tehnic profesionist?
Sunt in masura sa te ajut in alegerea celor mai bune materiale si solutii tehnice. De la ce adeziv flexibil sa folosesti, pana la ce hidroizolatie ai nevoie. De la ce chit de rosturi profesional ai nevoie, pana la date tehnice de specialitate. Ai intrebari sau ai nevoie de recomandari pentru proiectul tau? Scrie aici mesajul tau si te voi ajuta cu placere!

🔥 Alege din gama noastra de gresie portelanata premium care optimizeaza eficienta incalzirii in pardoseala si asigura-ti confortul dorit. Da-mi detalii despre proiectul tau si impreuna gasim cea mai buna optiune pentru tine!

Trimite mesajul tau si iti raspund in cel mai scurt timp !