Gresie portelanata antiderapanta Arenite Moon Ceramica OperaGresie portelanata de exterior – Avantajele gresiei montate la exterior.

O gresie de exterior (portelanata) are nenumarate avantaje in comparatie cu cea de interior (mono/bicottura) daca este folosita in scopul pentru care a fost produsa. La exterior se foloseste doar gresie portelanata in spatii deschise si supuse intemperiilor. O gresie de exterior are cu totul alte proprietati fata de o gresie de interior. Intotdeauna in curti, pe terase, alei sau balcoane deschise se va folosi gresie portelanata. In niciun caz nu se va monta una de interior. Unul dintre avantajele gresiei de exterior este acela că te scapa de noroaie, nu mai ai treaba cu vesnica grija de a nu duce mizerie in casa.

Gresie portelanata antiderapanta Arenite Moon Opera Ceramiche

Gresie portelanata de exterior – Avantajele gresiei montate la exterior.

Alegerea corecta a oricarui tip de gresie de exterior, din punct de vedere al culorii cel putin, va adauga valoare si personalitate casei dvs. Montarea gresiei la exterior se face obligatoriu cu rost de minim 3 mm si chit de rosturi profesional. Chitul de rosturi este cel putin la fel de important ca si gresia portelanata deoarece este materialul care sigileaza (sau nu) corespunzator spatiile dintre placile ceramice. Pentru a nu permite infiltrarea apei dedesubtul placilor ceramice recomandam doar chituri de calitate. Daca lasati rosturi nesigilate corespunzator intre placile de gresie, lasati de fapt o portita pentru „probleme”. Un loc pe unde se poate infiltra apa si de unde pot incepe neplacerile cauzate de inghet.

O gresie de exterior (portelanata) se va monta intotdeauna cu rosturi adecvate dimensiunii placilor. Angel Company va ofera tot suportul pentru o alegere cat mai corecta. Informatii la tel. 0741994167.

Cateva articole interesante le poti citii si aici.

 

Gresie portelanata de exterior. Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!