Gresie portelanata antiderapanta Arenite Moon Ceramica OperaGRESIE PORTELANATA DE EXTERIOR  – AVANTAJELE GRESIEI MONTATE LA EXTERIOR

O gresie de exterior (portelanata) are nenumarate avantaje in comparatie cu cea de interior (mono/bicottura), evident daca este folosita in scopul pentru care a fost produsa. La exterior se foloseste doar acea gresie care a fost produsa pentru a fi montata afara, in spatii deschise si supuse intemperiilor. Datorita faptului ca o gresie de exterior este portelanata are cu totul alte proprietati fata de o gresie de interior.

Intotdeauna in curti, pe terase, alei sau balcoane deschise se va folosi gresie portelanata de exterior si in niciun caz nu se va monta una de interior. Marele avantaj oferit de o gresie de exterior este acela că te scapa de noroaie, nu mai ai treaba cu vesnica grija de a nu duce mizerie in casa. Si, contrar impresiei generale intretinuta de diversi „specialisti” in amenajari si constructii, cu sfaturi si opinii bune atat la interior cat si la exterior, o gresie pusa afara nu este scumpa si ar trebui sa fie preferata intotdeauna eternelor curti betonate sau nesfarsitelor intinderi de pamant.

Daca ati decis sa cumparati si sa montati o gresie de exterior, iar noi va putem face o multime de recomandari in acest sens, veti constata ca nu aluneca si ca este antiderapanta! Lucru nemaipomenit de bun pentru zilele cu precipitatii. De fapt, aceasta este principala prejudecata raspandita de meseriasii care nu lucreaza cu gresie, ca daca o montezi in exterior vei avea surprize cand ploua sau cade zapada.


Gresie portelanata antiderapanta Arenite Moon Opera Ceramiche

GRESIE PORTELANATA DE EXTERIOR  – AVANTAJELE GRESIEI MONTATE LA EXTERIOR

Alegerea corecta a oricarui tip de gresie de exterior, din punct de vedere al culorii cel putin, va adauga valoare si personalitate casei dvs. Montarea gresiei portelanate la exterior se va face obligatoriu cu rosturi de minim 3 mm cu un chit de rosturi profesional. Chitul de rosturi este cel putin la fel de important ca si gresia portelanata deoarece este materialul care sigileaza (sau nu) corespunzator spatiile dintre placile ceramice pentru a nu permite infiltrarea apei dedesubtul placii ceramice. Montarea se face tinand cont de faptul ca daca lasati rosturi nesigilate corespunzator intre placile de gresie, lasati de fapt o portita pentru distrugere, un loc pe unde se poate infiltra apa si de unde pot incepe neplacerile cauzate de inghet.

O gresie de exterior (portelanata) se va monta intotdeauna cu rosturi adecvate dimensiunii placilor montate. Angel Company Timisoara comercializeaza o gama variata de modele de gresie portelanata (de exterior) si va ofera tot suportul intr-o alegere cat mai corecta. Informatii la telefon. 0741994167.


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!