Gresie portelanata antiderapanta Arenite Moon Ceramica OperaGresie portelanata de exterior – Avantajele gresiei montate la exterior.

O gresie de exterior (gresia portelanata) are nenumarate avantaje in comparatie cu cea de interior (mono/bicottura) daca este folosita in scopul pentru care a fost produsa. La terasele exterioare si la spatiile deschise supuse intemperiilor, se va folosi doar gresie portelanata. O gresie exterioara are cu totul alte proprietati fata de o gresie de interior. Intotdeauna la curti, pe terase, alei sau balcoane deschise se va folosi de preferinta gresia portelanata masiva. In niciun caz nu se va monta una de interior. Unul dintre avantajele gresiei portelanate montate la exterior, este acela că te scapa de noroaie si nu mai ai treaba cu vesnica grija de a nu duce mizerie in casa. Vezi cateva modele de gresie portelanata de exterior >aici.

Gresie portelanata antiderapanta Arenite Moon Opera Ceramiche

Gresie exterior – Alegerea gresiei la exterior.

Alegerea corecta a oricarui tip de gresie la exterior, din punct de vedere al culorii cel putin, va adauga valoare si personalitate casei dvs. Montarea gresiei la exterior se face obligatoriu cu rost de minim 3 mm si chit de rosturi profesional. Chitul de rosturi este cel putin la fel de important ca si gresia, deoarece este materialul care sigileaza (sau nu) corespunzator spatiile dintre placile ceramice. Pentru a nu permite infiltrarea apei dedesubtul placilor ceramice, recomandam doar chituri de calitate. Daca lasati rosturi nesigilate corespunzator intre placile de gresie, lasati de fapt o portita pentru „probleme”. Un loc pe unde se poate infiltra apa si de unde pot incepe neplacerile cauzate de inghet.

Gresia de exterior (portelanata) se va monta intotdeauna cu rosturi adecvate dimensiunii placilor. Angel Company va ofera tot suportul pentru o alegere cat mai corecta. Informatii si suport tehnic la tel. 0741994167. Cateva articole interesante despre gresia portelanata italiana, le poti citii  >aici.

Gresie portelanata de exterior. Angel Company. Cea mai buna alegere.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos.


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai.

Chat
Vorbeste cu noi pe WhatsApp!