Gresie de exterior import Italia.

Gresie de exterior - Gresie portelanata -Angel Company

GRESIE DE EXTERIOR GRESIE PORTELANATA ITALIA

Amenajarea spatiului cu o gresie de exterior devine o provocare de cele mai multe ori cand vine vorba de design, alegerea culorii si a utilitatii spatiului dvs. Ramanem in “pana de idei” si atunci apelam la comercianti, designeri, mesariasi, internet si reviste de specialitate. La amenajarile spatiilor exterioare important este sa fiti atenti la ce materiale folositi. Daca optati pentru o gresie de exterior, aceasta trebuie sa fie obligatoriu portelanata.

Transport Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

La cerere, va putem trimite mostre pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici.

Pentru detalii si preturi CLICK pe imaginile de mai jos ↓↓↓

PORFIRITE 30×60

ETERNITY ALMOND

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos. ↓↓↓

GRESIE DE EXTERIOR – GRESIE PORTELANATA ITALIA

Dupa o experienta de peste 10 ani in domeniu Angel Company vine in intampinarea dumneavoastra cu tot profesionalismul si solutiile tehnice actuale pentru a va amenaja spatiul exterior cu o gresie portelanata italiana de exceptie. Angel Company va prezinta cele mai bune oferte actuale de ceramica portelanata pentru exterior si interior. Cele mai noi modele tip parchet sau cele care imita piatra naturala, travertinul, marmura dau o nota in plus de eleganta, rafinament si bun gust. Mentionam ca toate modelele de gresie portelanata comercializata de firma noastra sunt import Italia. Adecvate pentru trafic intens (PEI 4-5) pentru interior, exterior si pardoseli incalzite. Informatii la telefon 0741994167.

Transport Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

La cerere, va putem trimite mostre pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici.

Detinem stocuri importante, dar exista perioade cand anumite modele nu sunt disponibile in depozitul nostru. Oricum, in general va putem aduce pe comanda modelul dorit. Termenul de livrare este de cca 10 – 15 zile lucratoare. Informatii la telefon: 0741.994.167

 

Gresie de exterior. Gresie portelanata Italia. Angel Company. Gresie pentru spatiile dumneavoastre exterioare la cel mai bun pret. Calitate si design italian de exceptie.

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!