Gresie exterior, gresie portelanata import Italia. Gresie piscina si terasa.

Gresie de exterior - Gresie portelanata -Angel Company

Gresie exterior – Gresie de exterior antiderapanta – Gresie rezistenta la inghet

Gresie Exterior, amenajarea spatiului cu o gresie portelanata devine o provocare de cele mai multe ori cand vine vorba de design, alegerea culorii si a utilitatii spatiului placat cu o gresie exterioara. Ramanem in “pana de idei” si atunci apelam la comercianti, designeri, mesariasi, internet si reviste de specialitate. Inainte de a amenaja un spatiu exterior, indiferent ca este o piscina, alee sau o terasa exterioara, important este sa fiti foarte atenti la ce materiale folositi. Daca optati pentru gresie, aceasta trebuie sa fie obligatoriu gresie portelanata antiderapanta cu gradul R10, R11 sau R12 mai ales daca o veti folosi la spatii neacoperite.

Gresie de exterior produsa 100% in Italia la preturi de importator direct! Livram gresia de exterior in toata Romania!

Pentru pret si detalii CLICK pe imagini.

Materica Ocra 22,5×45,3 cm.

PORFIRITE 30×60

ARTHIS NATUR grosime 2 cm, 40×120 cm

Vibe Cinder 20×120 cm.

SILVER STONE 30×60 

Durmast Rovere 20×120 cm

FJORD 20×120 cm.

ARENITE MOON

ETERNITY FOREST

Eternity Multicolor

COSMOS CALCARE

POLINESIA

ARENITE FOREST

ROXSTONES 30×60 cm.

Gresie antiderapanta pentru spatii exterioare

Cu experienta acumulata in peste 15 ani de activitate in vanzarea gresiei de exterior, Angel Company vine in intampinarea Dumneavoastra cu tot profesionalismul si solutiile tehnice actuale. Pentru a va amenaja spatiul exterior cu gresie portelanata italiana, suntem in masura sa va oferim cea mai buna gresie de exterior. Angel Company va prezinta cele mai bune oferte de ceramica portelanata pentru spatii exterioare si interioare. Cele mai noi modele, gresie tip parchet de exterior sau cele care imita piatra naturala, travertinul sau marmura naturala dau o nota in plus de eleganta, rafinament si bun gust. Mentionam ca toate modelele de gresie portelanata comercializata de firma noastra sunt  import Italia si sunt adecvate pentru trafic intens (PEI 4-5) pentru interior, exterior R10, R11 sau R12 (Vezi aici  „gradul de antialunecare al gresiei portelanate”) si pardoseli incalzite. Informatii si suport tehnic la telefon 0741994167.

Oferim transportul gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

La cerere, va putem trimite o mostra oriunde in tara, pentru a vedea fizic gresia pe care o doriti. Solicita o mostra de gresie aici.

Detinem stocuri importante, dar exista perioade cand anumite modele nu sunt disponibile in depozitul nostru. Oricum, in general va putem aduce pe comanda modelul dorit. Termenul de livrare este de cca 10 – 15 zile lucratoare. Informatii la telefon: 0741.994.167

Cea mai buna gresie de exterior – Placarea teraselor si a piscinelor cu gresie portelanata antiderapanta

Gresie de exterior. Toti au auzit de termenul “gresie de exterior” dar nu toti stiu ca aceasta „gresie exterioara” trebuie sa fie o ceramica portelanata de calitate pentru a rezista in timp fara a se deteriora. De-asemenea trebuie acordata atentie deosebita materialelor pe care le alegeti cand aveti de placat terase exterioare. Daca este vorba de gresie pentru piscina obligatoriu este sa aveti materiale premium. Nu in ultimul rand, este foarte important si modul profesionist in care meseriasii lucreaza cu aceste materiale. Degeaba se folosesc materiale premium, daca nu sunt montate corespunzator.

Clientii finali nu stiu faptul ca, este foarte important ca gresia portelanata placata la exterior trebuie sa fie sigilata cu chit si silicon de buna calitate. De exemplu: la imbinarea plintelor cu gresia se sigileaza cu silicon si nu cu chit de rosturi, deoarece cele doua suprafete (cea verticala unde este plinta si cea orizontala unde este gresia) sunt doua suprafete care dilata si contracta diferit. Daca se aplica chit de rosturi si nu silicon, chitul de rosturi va crapa in scurt timp, deoarece nu poate prelua dilatarile si contractarile dintre cele doua suprafete. Un rost prost chituit sau inexistent va permite apei sa se infiltreze in profunzimea adezivului si a sapei pe care o va deteriora in scurt timp. Pentru informatii si suport tehnic ne puteti suna la telefon 0741994167.

Modele gresie de exterior. Gresie portelanata Italia. Angel Company. Gresie pentru spatii exterioare la cel mai bun pret. Gresie pentru piscina. Cea mai buna gresie de exterior.


Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!

Distribuie această postare

Vorbeste cu noi pe WhatsApp!