Gresie imitatie piatra Roxstones 30×60 cm.

Gresie imitatie piatra Roxstones Caesar Ceramiche Terasa

Gresie imitatie piatra ROXSTONES Dark Quartz 30×60 cm.

Cod articol Dark Quartz.
Dimensiune 30 x60 cm
Grosime 9 mm
Tehnologia Gresie portelanata in toata masa
Grad antialunecare R11
Rezistenta la inghet Da
Adecvata incalzire in pardoseala Da
Gresie trafic intens PEI IV
Ambalaj 1,26 mp/cutie
Disponibilitate Indisponibil
Pret cu TVA La cerere
Producator Ceramiche Caesar
Trimitem mostre in toata tara Solicita o mostra din acest model.

 

Transport Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult

La cerere, va putem trimite o mostra din acest model, pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici.

Poti vedea alte oferte  > aici.

Gresie imitatie piatra 30×60 – Caesar Ceramiche

Gresie imitatie piatra Roxstones, cu efectul vizual al quartzitului acest model de la Ceramiche Caesar poate fi o alegere cat se poate de indrazneata. Daca vorbim de placarea unei terase sau alei exterioare, acest model de gresie din seria ROXSTONES. poate fi cea mai buna alegere. Producator italian de top, Caesar Ceramiche nu face niciun fel de rabat cand este vorba de calitate. Angel Company va ofera posibilitatea de a cumpara gresie portelanata italiana de cea mai buna calitate.

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii care pot face alegerea cea mai buna pentru proiectul Dvs. Informatii si suport tehnic la Telefon/WhatsApp 0741994167.

O interpretare autentica a gresiei portelanate ce imita piatra quarzit, permite o multitudine de solutii de aplicare, raspunzand in acest fel tendintelor arhitecturii contemporane. Seria Roxstones, permite efectuarea ambientelor in care efectul vizual al spatiilor exterioare denota originalitate si bun gust.
Colectia Roxstones cu efectul natural al quarzitului, ofera designerilor si arhitectilor soluti indraznete ce raspund in cel mai complex mod nevoilor si pretentiilor acelora ce vor spatii rezidentiale si comerciale, oferind totodata un impact vizual deosebit.

Gresie imitatie piatra Roxstones cu efectul natural al quarzitului, produsa de Caesar Ceramiche, se caracterizează prin nuante elegante, detalii calitative cu venaturi fine, care reproduc variabilitatea cromatica a cuartzitului natural, cu respectarea deplină a mediului.

Poti vedea alte oferte  > aici.

Gresie imitatie piatra ROXSTONES. Gresie import Italia la cel mai bun raport calitate pret de pe piata.

Angel Company. Cea mai buna alegere!

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!

Distribuie această postare

Vorbeste cu noi pe WhatsApp!