Gresie imitatie piatra quartzite seria Roxstones 30×60 cm.

Gresie imitatie piatra quartzite Caesar Ceramiche Roxstones White Quartz

Gresie imitatie piatra quartzite seria ROXSTONES 30×60 cm.

Cod articol White Quartz.
Dimensiune 30 x60 cm
Grosime 9 mm
Tehnologia PORTELANAT IN TOATA MASA
Grad antialunecare R10
Rezistenta la inghet Da
Adecvata incalzire in pardoseala Da
Gresie trafic intens PEI IV
Ambalaj 1,26 mp/cutie
Disponibilitate Pe comanda – 15 zile lucratoare.
Pret SPECIAL cu TVA 99,50 ron/mp – Calitatea 1
Producator Ceramiche Caesar
Trimitem mostre in toata tara Solicita o mostra din acest model.

 

Transport Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult

La cerere, va putem trimite o mostra din acest model, pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici.

Poti vedea alte oferte  > aici.

 

Gresie imitatie piatra 30×60 – Caesar Ceramiche

Cu efectul vizual al quartzitului acest model deosebit de la Ceramiche Caesar poate fi o alegere cat se poate de indrazneata. Daca vorbim de incalzirea in pardoseala este chiar o alegere deosebita, alegand acest model de gresie ce imita piatra quartzite din seria ROXSTONES.  Producator italian de top, Caesar Ceramiche nu face niciun fel de rabat cand este vorba de calitate. Angel Company va ofera posibilitatea de a cumpara gresie portelanata italiana de cea mai buna calitate.

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii care pot face alegerea cea mai buna pentru proiectul Dvs. Informatii si suport tehnic la telefon: 0741994167.

O interpretare autentica a gresiei portelanate ce imita piatra quarzit, cu formate de 15×15 cm la 60×120 cm, permite o multitudine de solutii de aplicare, raspunzand in acest fel tendintelor arhitecturii contemporane. Seria Roxstones, permite efectuarea ambientelor continue in care se pierde granita dintre spatiile interioare si spatiile exterioare.
Colectia Roxstones cu efectul natural al quarzitului, ofera designerilor si arhitectilor soluti indraznete ce raspund in cel mai complex mod nevoilor si pretentiilor acelora ce vor spatii rezidentiale si comerciale, oferind totodata un impact vizual deosebit.

Gresia portelanata Roxstones cu efectul natural al quarzitului, produsa de Caesar Ceramiche, se caracterizează prin nuante elegante, detalii calitative cu venaturi fine, care reproduc variabilitatea cromatica a cuartzitului natural, cu respectarea deplină a mediului.

Poti vedea alte oferte  > aici.

 

Gresie imitatie piatra quartzite. Gresie import Italia la cel mai bun raport calitate pret de pe piata.

Angel Company. Cea mai buna alegere!

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!

Chat
Vorbeste cu noi pe WhatsApp!