Gresie imitatie travertin seria AUREIA 60×120 cm. CALITATEA 1

Livram gresia in toata tara.

Gresie imitatie travertin Caesar Ceramiche: calitate superioara si estetica remarcabila. Seria AUREIA

Gresie imitatie travertin AUREIA cu dimensiunea de 60×120 cm

Descriere – Gresie imitatie travertin
Pret si specificatii produs
Cod articol Gresie imitatie travertin AUREIA
Dimensiune 60×120 cm RECTIFICATA
Grosime 10 mm.
Disponibilitate stoc In stoc
Pret cu TVA 89,90 lei/mpCALITATEA 1
Trimitem mostre in toata tara.
Adecvata incalzire in pardoseala Da
Gresie trafic intens PEI IV
Ambalaj 1,44 mp/cutie
Tehnologia PORTELANAT
Grad antialunecare R9
Rezistenta la inghet Da
Producator  CAESAR CERAMICHE

 

Transport Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult

La cerere, va putem trimite o mostra din acest model, pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara.

Gresie imitatie travertin de la CAESAR CERAMICHE cu dimensiunea de 60×120 cm

Gresie imitatie travertin, cu efectul vizual al travertinului natural, acest model de gresie de la Ceramiche Caesar poate fi o alegere cat se poate de indrazneata. Daca vorbim de placarea unui living sau chiar al unei bai, acest model de gresie imitatie travertin poate fi cea mai buna alegere. Producator italian de top, Caesar Ceramiche nu face niciun fel de rabat cand este vorba de calitate. Angel Company va ofera posibilitatea de a cumpara gresie portelanata italiana de cea mai buna calitate.

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii care pot face alegerea cea mai buna pentru proiectul Dvs. Informatii si suport tehnic la Telefon/WhatsApp 0741994167.

O interpretare autentica a gresiei portelanate ce imita travertinul, permite o multitudine de solutii de aplicare, raspunzand in acest fel tendintelor arhitecturii contemporane. Seria AUREIA, permite efectuarea ambientelor in care efectul vizual al spatiilor exterioare denota originalitate si bun gust.
Gresia portelanata cu efectul natural al travertinului, ofera designerilor si arhitectilor soluti indraznete ce raspund in cel mai complex mod nevoilor si pretentiilor acelora ce vor spatii rezidentiale si comerciale, oferind totodata un impact vizual deosebit.

Gresie imitatie travertin – alegerea celor care doresc aspectul travertinului fara a mai fi atenti la intretinere

Ceramiche Caesar este un producator italian de top, cunoscut pentru atentia pe care o acorda fiecarui detaliu. Gresia imitatie travertin de la Caesar Ceramiche se caracterizeaza prin nuante elegante, venaturi fine si o reproducere impresionanta a variabilitatii cromatice a travertinului natural. Fiecare placa de gresie transmite autenticitatea si rafinamentul pietrei naturale, oferind astfel un impact vizual deosebit. Gresia imitatie travertin cu efectul natural, produsa de Caesar Ceramiche, se caracterizează prin nuante elegante, detalii calitative cu venaturi fine, care reproduc variabilitatea cromatica a travertinului natural, cu respectarea deplină a mediului.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos. 

Gresie imitatie travertin AUREIA de la CAESAR CERAMICHE. Gresie import Italia la cel mai bun raport calitate pret de pe piata.

Pentru a alege cea mai buna gresie pentru proiectul dvs. va invitam sa ne contactati pentru informatii si suport tehnic. Cu gresia imitatie travertin de la Caesar Ceramiche, veti beneficia de calitate superioara, estetica remarcabila si un rezultat final pe masura asteptarilor. Inainte de a incepe orice amenajare cu o gresie portelanata, puteti citii cateva articole importante despre gresia portelanata < aici.

Angel Company. Cea mai buna alegere!

Distribuie această postare

Vorbeste cu noi pe WhatsApp!