fbpx

Gresie Portelanata ItaliaGresie de ExteriorGresie tip Parchet

Angel Company va prezinta cele mai bune oferte de gresie portelanata pentru amenajarea spatiului dumneavoastra. Gresie pentru exterior si interior cu cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Noile modele tip parchet sau cele care imita piatra, travertinul, marmura, etc. dau o nota in plus de eleganta, rafinament si bun gust. Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt produse exclusiv in Italia, sunt adecvate pentru exterior/interior, trafic intens si pardoseli incalzite.

Transport Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

La cerere, va putem trimite mostre pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici.

Pentru descriere si preturi CLICK  mai jos. ↓ ↓ ↓

FERROCEMENTO GRIGIO

ETERNITY BLACK

COSMOS GRAFITE

TIBUR BIANCO 40X80 cm.

ETERNITY MULTICOLOR

Transport Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

La cerere, va putem trimite mostre pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici.

OFERTA Gresie Portelanata ItaliaGresie de ExteriorGresie tip Parchet

Angel Company este in masura sa va ofere cel mai bun raport calitate-pret la ora actuala. Mentionam ca toate modelele de gresie portelanata comercializata de firma noastra sunt de trafic intens (PEI 4-5) adecvate pentru interior, exterior si incalzire in pardoseala. Recomandam pentru un montaj profesional de gresie si faianta ProLeveling System. Informatii suplimentare la telefon: 0741994167. Pentru a fi cat mai bine informat, citeste cateva  articole aici.

Oferta gresie portelanata la cel mai bun pret. Angel Company. Cea mai buna alegere.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos. ↓↓↓


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai sau Acorda-i o nota.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...