Gresie Portelanata – Calitate Italia

Gresie Portelanata, importata din Italia. Va prezentam rafinamentul si durabilitatea gresiei portelanate. Indiferent de spatiul pe care doriti sa il transformati, fie ca e vorba de interior sau exterior, este alegerea perfecta. Cu finisaje de inalta calitate si modele ce imbina traditia cu modernul, oferim cea mai buna selectie de ceramica portelanata. Avem peste 15 ani de experienta in domeniu si suntem dedicati sa gasim solutia optima pentru Dvs.

Gresia portelanata este cea mai buna alegere pentru orice ambient exterior, interior, incluziv incalzire in pardoseala. Finisaj de calitate, moda ce nu are varsta, practic, estetic, durabil in timp. Pentru suport tehnic si orice detalii, va rugam sa ne contactati. Telefon / Whatsapp 0741994167.

Gresie portelanata produsa 100% in Italia la preturi de importator direct! Livram in toata Romania!

Pentru detalii si preturi CLICK mai jos.

→ de la 61,90 lei/mp ←

Gresie portelanata KALEIDO.

→ 114,90 lei/mp ←

Oak Blonde 20×120 cm.

→ 109,90 lei/mp ←

Oak White 20×120 cm.

Gresie Portelanata de Calitate Superioara

Va aducem in prim-plan calitatea superioara si durabilitatea gresiei portelanate. Imbinand estetica atemporala cu durabilitatea exceptionala, gresia portelanata este potrivita pentru orice spatiu. Cele mai bune oferte de gresie portelanata pentru exterior si interior le gasiti pe site-ul nostru. Noile modele de gresie tip parchet sau gresia imitatie piatra, dau o nota in plus de eleganta, rafinament si bun gust. Importator direct, Angel Company este in masura sa va ofere cel mai bun raport calitate-pret la ora actuala. Mentionam ca toate modelele de gresie comercializata de firma noastra sunt import Italia, de trafic intens ( PEI 4-5) adecvate pentru interior, exterior, incalzire in pardoselala. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. Citeste cateva informatii utile Despre gresia portelanata – Ghidul tau practic.

La cerere, va putem trimite mostre de gresie si faianta pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara.

 

Citeste articolul De ce gresie portelanata Italia in felul acesta, vei afla mai multe despre avantajele gresiei portelanate.

Citeste acest articol   Gresie tip parchet pentru incalzirea in pardoseala.

Distribuie această postare

Trimite mesaj pe Whatsapp
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Salut!
Aveti nevoie de o gresie portelanata de calitate? sau aveti nevoie de suport tehnic?
Sunt in masura sa va ajut in alegerea celor mai bune materiale si solutii tehnice. De la ce adeziv flexibil sa folositi, pana la ce hidroizolatie aveti nevoie. De la ce chit de rosturi aveti nevoie, pana la date tehnice de specialitate. Aveti intrebari sau aveti nevoie de recomandari pentru proiectul Dvs? Scrie-ti aici un mesaj si va voi ajuta cu placere!

🔥 Alegeti din gama noastra de gresie portelanata premium care optimizeaza eficienta incalzirii in pardoseala. Dati-mi detalii despre proiectul Dvs. si impreuna vom gasi cea mai buna optiune!

Trimite-ti mesajul aici si va raspund in cel mai scurt timp !