fbpx

Gresie Portelanata Gresie Italia

Gresia portelanata italiana este cea mai buna alegere pentru orice ambient exterior, interior, incluziv incalzire in pardoseala. Finisaj de calitate, moda ce nu are varsta, practic, estetic, durabil in timp. Oferte de gresie portelanata Italia la cel mai bun raport calitate pret de pe piata. Dupa 10 ani de activitate, Angel Company este in masura sa va ofere solutiile optime si gresia portelanata cea mai adecvata pentru proiectul Dvs. Pentru orice detalii, care pot face alegerea cea mai buna, va rugam sa ne contactati la telefon. 0741994167.

Oferim transportul gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

La cerere, va putem trimite cate o mostra din modelul dorit pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici.

Pentru a vedea cateva dintre modelele pe care le comercializam dati Click pe “Detalii…produs” 

QUARZITE BEIGE

PORFIRITE 30×60

 VOLCANO NERO

ETERNITY BLACK – Pret redus.

ETERNITY MULTICOLOR – Pret redus.

ETERNITY ALMOND

ARENITE MOON

ARENITE FOREST

NATURAL NOCE SCURO

CORE 60×60 cm – Pret redus

SBIANCATO GRIGIO

ETERNITY GOLD

JOIN GLARE 60×120 – Pret redus

FERROCEMENTO GRIGIO

COSMOS GRAFITE – Pret redus.

TIBUR BIANCO 40X80 cm Pret redus.

Cosmos Calcare 

LAYERS 120×120 cm Pret redus.

TALE 60×120 cm Pret redus.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos. ↓↓↓

Gresia Portelanata Italia

Cele mai bune oferte actuale de gresie portelanata italiana pentru exterior si interior le gasiti pe site-ul nostru. Noile modele de gresie tip parchet sau gresia imitatie piatra, travertinul, marmura dau o nota in plus de eleganta, rafinament si bun gust. Importator direct, Angel Company este in masura sa va ofere cel mai bun raport calitate-pret la ora actuala. Mentionam ca toate modelele de gresie portelanata comercializata de firma noastra sunt import Italia, de trafic intens ( PEI 4-5) adecvate pentru interior, exterior, inacalzire in pardoselala, etc. Pentru un montaj profesionist de gresie si faianta Angel Company va recomanda ProLeveling System. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. Cateva articole cu informatii utile le poti citi > aici.

Transport Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

La cerere, va putem trimite mostre pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici.

 

Vezi modelele aici > „Gresie portelanata italiana” Gresie portelanata Gresie Italia. Angel Company. Cea mai buna alegere !


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai sau Acorda-i o nota.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (64 voturi, medie: 4,98 din 5)
Încarc...