Gresie portelanata interior incalzire pardoseala angel-companyGresie portelanata interior – Gresie incalzire pardoseala

Gresie portelanata pentru interior, gresie incalzire in pardoseala cu cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Toate modelele de gresie pe care le comercializam sunt portelanate, produse exclusiv in Italia si sunt adecvate pentru trafic intens si pardoseli incalzite.

Gresie portelanata produsa 100% in Italia la preturi de importator direct! Livram gresia portelanata in toata Romania!

Trimitem mostre de gresie in toata tara.

Pentru modele si preturi CLICK pe imaginile de mai jos.

La cerere, va putem trimite mostre pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. 

Gresie portelanata pentru interior si incalzire in pardoseala

Dupa 15 ani de activitate Angel Company este in masura sa va ofere cele mai bune solutii pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior. Toate modelele de gresie portelanata comercializate de firma noastra pot fi folosite la spatiile exterioare/interioare si pardoseli incalzite. Pentru exterior, mai ales la trepte recomandam gresia antiderapanta (R11 sau chiar R12) deoarece suprafata acestora este rugoasa si nu permite alunecarea. In privinta amenajarilor interioare, mai ales la bai si bucatarii recomandam gresia cu grad de antialunecare R10 sau R11. Vezi aici → Gresie portelanata antiderapanta, un model deosebit care se preteaza la bai si bucatarii. Pentru orice informatii suplimentare care pot face alegerea cea mai buna nu ezitati sa ne contactati. Telefon / WhatsApp 0741994167.

Cele mai bune oferte de gresie portelanata interior, exterior, gresie incalzire in pardoseala, tip parchet, imitatie piatra.

Pentru a stii mai multe despre gresia portelanata, citeste cateva articole utile.

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala? Gresie portelanata sau parchet?

Gresie portelanata interior, gresie incalzire pardoseala. Angel Company, cea mai buna alegere!

Faianta import ItaliaCalitate si design italian de exceptie.


Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!

Distribuie această postare

Trimite mesaj pe Whatsapp
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Salut, sunt Angel Adrian!
Ai nevoie de o gresie portelanata de calitate? sau ai nevoie de suport tehnic profesionist?
Sunt in masura sa te ajut in alegerea celor mai bune materiale si solutii tehnice. De la ce adeziv flexibil sa folosesti, pana la ce hidroizolatie ai nevoie. De la ce chit de rosturi profesional ai nevoie, pana la date tehnice de specialitate. Ai intrebari sau ai nevoie de recomandari pentru proiectul tau? Scrie aici mesajul tau si te voi ajuta cu placere!

🔥 Alege din gama noastra de gresie portelanata premium care optimizeaza eficienta incalzirii in pardoseala si asigura-ti confortul dorit. Da-mi detalii despre proiectul tau si impreuna gasim cea mai buna optiune pentru tine!

Trimite mesajul tau si iti raspund in cel mai scurt timp !