Preturi Gresie tip parchet    Preturi Gresie tip parchet | Gresie imitatie lemn

 

GRESIE tip PARCHET | GRESIE IMITATIE LEMN

Pret 69,80 RON/mp TVA inclus
 
Dimensiune:  15 x 90  x 1 cm
Adecvata pentru incalzire in pardoseala.
Trafic intens.
Rezistenta la inghet.
 
Amenajarea spatiului cu o gresie tip parchet este o provocare cand vine vorba de design, alegerea culorii si a utilitatii acestei gresii imitatie lemn. Ramanem in “pana de idei” si atunci apelam la comercianti, designeri, mesariasi, internet si reviste de specialitate in amenajarea spatiului atat la interior cat si la exterior.
Dupa o experienta de peste 10 ani in domeniu Angel Company va ofera toate solutiile tehnice actuale pentru a va amenaja spatiul cu o gresie portelanata italiana de exceptie.
Cele mai noi modele tip parchet dau o nota de eleganta, rafinament, bun gust si nu in ultimul rand garantia unei alegeri inspirate.
Mentionam ca toate modelele de gresie portelanata comercializata de firma noastra sunt import Italia, de trafic intens (PEI 4-5) adecvate pentru interior, exterior si incalzire in pardoseala.
Recomandam folosirea gresiei vs lemn la pardoselile incalzite deoarece GRESIA PORTELANATA are o conductibilitate termica mult mai mare, rezistenta mecanica net superioara lemnului si nu necesita ingrijiri ulterioare costisitoare.
 
Pentru informatii, suport tehnic sau detalii va rugam sa ne contactati. Tel. 0741.994.167
 
Gresie Italia-Gresie portelanata-Cofraje Doka-Angel Company
INFORMATII LIVRARI-GRESIE ITALIA-GRESIE PORTELANATA-COFRAJE DOKA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 next (1)next (1)next (1)  inapoi la OFERTELE LUNII
 
Importator direct de placi ceramice portelanate din Italia, Angel Company este in masura sa va ofere cel mai bun raport calitate-pret. Modelele de ceramica portelanata tip parchetimitatie piatra, comercializata de firma noastra sunt de trafic intens ( PEI 4-5) adecvate la interior, exterior, incalzire in pardoseala.

CERAMICA PORTELANATA ITALIA IMITATIE PARCHET | PRETURI GRESIE TIP PARCHET