fbpx
Gresie tip Parchet Imitatie Lemn Incalzire Pardoseala

Gresie tip parchet imitatie lemn

Gresie tip parchet import Italia. Pentru a alege o gresie tip parchet imitatie lemn cat mai potrivita pentru proiectul dvs.  Angel Company va pune la dispozitie toate informatiile si datele necesare pentru a alege si monta o gresie tip parchet natural de exceptie. Recomandam gresia tip parchet la incalzirea in pardoseala, este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv. Dupa cum bine se stie, ceramica, in acest caz gresia tip parchet, este un material conductor termic, cu inertie termica ridicata, astfel incat cheltuielile de incalzire/racire al spatiului dumneavoastra vor fi diminuate considerabil.

Oferim transportul gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

La cerere, va putem trimite o mostra de gresie tip parchet, oriunde in tara pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici. 

Tudor Maron 15×90 cm.

Natural Larice 15×90-cm

Sequoia Grey 15×90 cm

Natural Noce Scuro 15×90

Ecology Castagno 15×90 cm

Tudor Beige 15×90-cm

Ecology Quercia 15×90-cm

Sbiancato Grigio 15×90-cm

Natural Grigio Oliva 15×90-cm

Amazonia Noce 15×90 cm – Pret Redus

Sequoia Walnut 15×90-cm

Ecology Shabby 15×90-cm

Alpi Beige

Oak Blonde 20x90 cm

FABULA 20×120-cm – Pret Special

Manhattan 20×120; 30×120 cm

Hike Light 20×120 cm – Pret special

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos.

Gresie imitatie parchet cu aspect de lemn

Importator direct, Angel Company va ofera spre vanzare cele mai actuale modele de gresie tip parchet imitatie lemn. Tehnologia digitala folosita la fabricarea gresiei portelanate, imitatie lemn, face ca suprafata gresiei sa arate similar cu parchetul din lemn masiv. In ultima perioada, tot mai multe persoane opteaza pentru incalzirea in pardoseala, in felul acesta gresia tip parchet natural este cea mai buna alegere. Pentru a fi cat mai bine informat, cateva articole cu informatii utile citeste-le > aici. Pentru detalii si/sau suport tehnic va rugam sa ne contactati la telefon: 0741994167.

Gresie imitatie parchet. Gresie import Italia la cel mai bun raport calitate pret. Gresie tip parchet imitatie lemn pentru incalzire in pardoseala. Angel Company. Cea mai buna alegere!

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!

Chat
Vorbeste cu noi pe WhatsApp!