Gresie tip Parchet Imitatie Lemn Incalzire Pardoseala

Gresie tip parchet imitatie lemn

Gresie tip parchet import Italia. Pentru a alege o gresie tip parchet imitatie lemn cat mai potrivita pentru proiectul dvs.  Angel Company va pune la dispozitie toate informatiile si datele necesare pentru a alege si monta o gresie tip parchet de exceptie. Recomandam gresia tip parchet la incalzirea in pardoseala, este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv. Dupa cum bine se stie, ceramica, in acest caz gresia tip parchet, este un material conductor termic, cu inertie termica ridicata, astfel incat cheltuielile de incalzire/racire al spatiului dumneavoastra vor fi diminuate considerabil.

Gresie tip parchet imitatie lemn produsa 100% in Italia la preturi de importator direct! Livram gresia tip parchet in toata Romania!

Pentru detalii si preturi CLICK pe imaginile de mai jos!

North Wind 20×120; 30×120 cm.

Oak White 20×90 cm.

FJORD 20×120 cm.

Tudor Maron 15×90 cm.

Devon Beige 20×120 cm

Sequoia Grey 15×90 cm

Natural Noce Scuro 15×90

Ecology Castagno 15×90 cm

Tudor Beige 15×90 cm

Arthis Natur 40×120 cm

Sbiancato Grigio 15×90 cm

Natural Grigio Oliva 15×90 cm

Oak Blonde 20x90 cm

Sequoia Walnut 15×90 cm

Ecology Shabby 15×90 cm

Manhattan 20×120; 30×120 cm

Alpi Beige

Intarsio 61×61 cm.

FABULA 30×120 cm.

NATURAL LARICE 15×90 cm.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos.

Gresie imitatie parchet cu aspect de lemn

Importator direct, Angel Company va ofera spre vanzare cele mai actuale modele de gresie tip parchet imitatie lemn. Tehnologia digitala folosita la fabricarea gresiei portelanate ce imita lemnul, face ca suprafata gresiei sa arate similar cu parchetul din lemn masiv. In ultima perioada, tot mai multe persoane opteaza pentru incalzirea in pardoseala, in felul acesta gresia tip parchet natural este cea mai buna alegere. Pentru a fi cat mai bine informat, cateva articole cu informatii utile citeste-le > aici. Pentru detalii si/sau suport tehnic va rugam sa ne contactati la telefon: 0741994167.

Oferim transportul gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

La cerere, va putem trimite o mostra de gresie tip parchet, oriunde in tara pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie tip parchet aici. 

Gresie imitatie parchet.  Gresie import Italia la cel mai bun raport calitate pret. Gresie tip parchet imitatie lemn pentru incalzire in pardoseala. Angel Company. Cea mai buna alegere!

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!

Vorbeste cu noi pe WhatsApp!