Gresie tip parchet incalzire pardoseala – DURMAST ROVERE 20×120 cm.

Gresie Italiana rectificata CALITATEA 1. Pret imbatabil.

Livram gresia in toata tara.

 

Gresie tip parchet incalzire pardoseala, dimensiune 20x120 cm, gresie tip parchet de culoare maro deschis seria DURMAST ROVERE

Gresie tip parchet incalzire pardoseala – DURMAST ROVERE – 20×120 cm.

Descriere: Gresie tip parchet incalzire pardoseala
Pret si specificatii produs:
Cod articol DURMAST ROVERE
Dimensiune 19,3×119,2 cm
Grosime 9,5 mm.
Disponibilitate stoc In stoc 
Pret cu TVA 119,90  →  109,90 lei/mp – CALITATEA 1
Trimitem mostre in toata tara.
Adecvata incalzire in pardoseala Da
Gresie trafic intens PEI IV
Ambalaj 0,92 mp/cutie
Tehnologia PORTELANAT
Grad antialunecare R9
Rezistenta la inghet Da
Producator  OPERA CERAMICHE

 

Vezi AICI informatii transport

La cerere, va putem trimite mostre de gresie tip parchet incalzire pardoseala pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara.

Gresie tip parchet incalzire in pardoseala… cea mai buna alegere!

Gresie tip parchet incalzire pardoseala. Cea mai buna gresie la incalzirea in pardoseala produsa de OPERA CERAMICHE, un etalon al calitatii si designului italian de exceptie. Acest model DURMAST ROVERE cu suprafata usor denivelata interpreteaza un lemn rafinat si pretios. Recomandam personalizarea spațiilor dumneavoastra cu un material durabil, fără a sacrifica căldura naturală a lemnului. Acest model (gresie tip parchet incalzire pardoseala) va face diferenta dintre o gresie banala si una de excceptie. Lider mondial, OPERA CERAMICHE nu face niciun fel de compromis cand vine vorba de calitate si design italian la superlativ.

Gresie imitatie lemn pentru incalzire in pardoseala de cea mai buna calitate italiana

Gresie tip parchet incalzire pardoseala: Daca esti in cautarea unui material de calitate superioara, care sa ofere durabilitate si caldura naturala, gresia tip parchet pentru incalzire in pardoseala DURMAST ROVERE cu dimensiunea de 20×120 cm este alegerea perfecta. Cu un design italian de exceptie si o suprafata usor denivelata, aceasta gresie va aduce un aer cald si natural in orice incapere.

Avand suprafata usor antiderapanta, acest model de gresie tip parchet incalzire pardoseala poate fi folosit cu succes inclusiv la bai, bucatarii si spatii comerciale cu trafic intens. Pentru a alege cat mai bine gresia pentru proiectul Dvs cateva informatii esentiale le puteti citi aici. Pentru informatii suplimentare sau suport tehnic, ne puteti contacta la Telefon / WhatsApp 0741994167.

Vezi mai jos alte modele de gresie tip parchet incalzire pardoseala sau → aici.

Gresie tip parchet incalzire pardoseala  Angel Company  Cea mai buna alegere !

Gresie tip parchet incalzire pardoseala. Vezi un model similar →  gresie pentru incalzire in pardoseala.

Distribuie această postare

Trimite mesaj pe Whatsapp
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Salut!
Aveti nevoie de o gresie portelanata de calitate? sau aveti nevoie de suport tehnic?
Sunt in masura sa va ajut in alegerea celor mai bune materiale si solutii tehnice. De la ce adeziv flexibil sa folositi, pana la ce hidroizolatie aveti nevoie. De la ce chit de rosturi aveti nevoie, pana la date tehnice de specialitate. Aveti intrebari sau aveti nevoie de recomandari pentru proiectul Dvs? Scrie-ti aici un mesaj si va voi ajuta cu placere!

🔥 Alegeti din gama noastra de gresie portelanata premium care optimizeaza eficienta incalzirii in pardoseala. Dati-mi detalii despre proiectul Dvs. si impreuna vom gasi cea mai buna optiune!

Trimite-ti mesajul aici si va raspund in cel mai scurt timp !