Montaj perfect profesional gresie si faianta

 

ProLeveling System. Montaj perfect profesional gresie si faianta.

Un sistem revolutionar si inovator de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mare si mediu, cu grosimea cuprinsa intre 2 si 40 mm. Acest sistem brevetat este compus din 2 elemente:

a)  Baza nivelatoare (de 1-2-3-5 mm) ce permite distantarea/separarea/alinierea oricarui (gresie portelanata, marmura, granit, travertin etc.) tip de material folosit. Baza nivelatoare poate inlocui in acest fel cruciulitele care de cele mai multe ori ne dau bataie de cap cu introducerea si eliminarea lor dintre rosturile gresiei.

Proleveling System PRSL1   PRSC 1 2 3 5   PRST 1 2 3 5

 

b)  A doua piesa este practic o rozeta care vine infiletata pe tija suportului (baza nivelatoare se introduce sub placile ceramice) pana cand alinierea gresiei sau a faiantei este perfecta. Intrucat placile ceramice de formate mari au abateri de planeitate (sunt curbe) cu  ProLeveling System se elimina orice neplacere de acest fel. 

Proleveling System PRST 0    Sistem nivelare gresie si faianta

 

 ProLeveling System. Montaj perfect profesional gresie si faianta.

Un sistem gandit pentru eficienta si randament maxim al montajul de gresie si faianta. In comparatie cu sistemele cu „pana” se foloseste doar un ansamblu in loc de patru, format din doar doua piese pentru a alinia (vezi imaginea de mai sus) perfect cele patru placi printr-o simpla insurubare a piesei superioare pana la alinierea perfecta a placilor. Datorita acestui sistem ProLeveling nu vom mai avea niciodata neplacerile cauzate de distantarea/dezalinierea gresiei si a faiantei datorata adezivilor care dupa ce se usuca trag (disloca) efectiv placile ceramice dand in acest fel multa bataie de cap celor care o monteaza. Nu exista meserias care sa nu fi fost nevoit sa dezlipeasca placi de gresie sau faianta pentru a le reaseza/alinia din nou. Ori dupa cum stim, timpul nostru este pretios cand vine vorba de montajul gresiei si al faiantei lasand la o parte faptul ca nu va mai trebui sa folosim la fiecare placa indreptarul pentru a verifica daca placile de gresie sunt aliniate perfect sau nu.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa vizionati prezentarle de mai jos sau sa ne contactati la. Tel. 0741.994.167

Simplu, rapid si convenabil, ProLeveling System.

Dublu Click pentru Fullscreen. Recomandam vizionarea clipului in format HD.

Dublu Click pentru Fullscreen. Recomandam vizionarea clipului in format HD.


 

Galerie de imagini. Sistem nivelare/aliniere gresie, faianta, granit, marmura, etc.

Proleveling System - Sistem de nivelare perfecta gresie si faianta  sistem-nivelare-gresie-faianta-ProLeveling-System-3

sistem-nivelare-gresie-faianta-ProLeveling-System-5  sistem-nivelare-gresie-faianta-ProLeveling-System-6

Sistem nivelare perfecta gresie si faianta