Montanti cofraje, brida prindere cofraj

Montanti cofraje 50 cm – Sisteme prindere cofraje

Montanti pentru cofraje se folosesc la panourile tip Doka la constructiile din beton. Montantii metalici sunt elemente din fier ce se folosesc la montarea rapida a cofrajelor realizate din lemn multistratificat la fundatii, garduri din beton, rigole, ziduri de sprijin, elevatii etc.
Dimensiunile uzuale ale montantilor elicoidali sunt pentru panourile cu latime standard de 50 cm. De asemenea mai sunt montantii zincati in forma de “U” care pot fi de 50 cm, 100 cm sau 150 cm. Preturile difera in functie de model, dimensiune si cantitatea solicitata.

Angel Company ofera constructorilor sisteme complete de cofrare cu panouri cofraje tip Doka. Grinda H20 tip Doka, popi metalici, montanti metalici, pene montant, distantieri metalici pentru panouri Doka, decofrol profesional, etc. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la Tel: 0741.994.167

Livrarile se pot face oriunde in Romania direct pe santier in cca 2-3 zile lucratoare. In functie de cantitati oferim disconturi substantiale. Mentionam ca NU inchiriem panouri sau elemente auxiliare acestora.

 

Vindem panouri pentru cofraje, distantieri cofraje, montanti metalici cofraje doka, fluturi cofraje, pene montanti, popi metalici, decofrol, etc. Tel. 0741994167


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai !

Distribuie această postare

Trimite mesaj pe Whatsapp
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Salut, sunt Angel Adrian!
Ai nevoie de o gresie portelanata de calitate? sau ai nevoie de suport tehnic profesionist?
Sunt in masura sa te ajut in alegerea celor mai bune materiale si solutii tehnice. De la ce adeziv flexibil sa folosesti, pana la ce hidroizolatie ai nevoie. De la ce chit de rosturi profesional ai nevoie, pana la date tehnice de specialitate. Ai intrebari sau ai nevoie de recomandari pentru proiectul tau? Scrie aici mesajul tau si te voi ajuta cu placere!

🔥 Alege din gama noastra de gresie portelanata premium care optimizeaza eficienta incalzirii in pardoseala si asigura-ti confortul dorit. Da-mi detalii despre proiectul tau si impreuna gasim cea mai buna optiune pentru tine!

Trimite mesajul tau si iti raspund in cel mai scurt timp !