Montanti cofraje, brida prindere cofraj

Montanti cofraje 50 cm – Sisteme prindere cofraje

Montanti pentru cofraje se folosesc la panourile tip Doka la constructiile din beton. Montantii metalici sunt elemente din fier ce se folosesc la montarea rapida a cofrajelor realizate din lemn multistratificat la fundatii, garduri din beton, rigole, ziduri de sprijin, elevatii etc.
Dimensiunile uzuale ale montantilor elicoidali sunt pentru panourile cu latime standard de 50 cm. De asemenea mai sunt montantii zincati in forma de “U” care pot fi de 50 cm, 100 cm sau 150 cm. Preturile difera in functie de model, dimensiune si cantitatea solicitata.

Angel Company ofera constructorilor sisteme complete de cofrare cu panouri cofraje tip Doka. Grinda H20 tip Doka, popi metalici, montanti metalici, pene montant, distantieri metalici pentru panouri Doka, decofrol profesional, etc. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la Tel: 0741.994.167

Livrarile se pot face oriunde in Romania direct pe santier in cca 2-3 zile lucratoare. In functie de cantitati oferim disconturi substantiale. Mentionam ca NU inchiriem panouri sau elemente auxiliare acestora.

 

Vindem panouri pentru cofraje, distantieri cofraje, montanti metalici cofraje doka, fluturi cofraje, pene montanti, popi metalici, decofrol, etc. Tel. 0741994167


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai !

Distribuie această postare

Trimite un mesaj pe Whatsapp
1
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Bine ai venit la ANGEL COMPANY !
Cu tradiție și experiență de peste 15 ani în domeniu oferim gresie italiana de calitate superioară, dar și suport tehnic specializat pentru montaj. Ai vreo întrebare sau ai nevoie de recomandări pentru proiectul tău? Scrie-ne aici și te vom ajuta cu plăcere!

🔥 Descoperă gama noastră de gresie porțelanata italiana care optimizează eficiența încălzirii în pardoseală și asigură-ți un confort de neegalat. Hai să discutăm despre necesitățile tale și să găsim împreună cea mai bună opțiune pentru tine!

Trimite-ne mesajul tău și îți vom răspunde în cel mai scurt timp !