Oferte Gresie Portelanata

Angel Company va prezinta cele mai bune oferte de gresie portelanata Italiana pentru amenajarea spatiului dumneavoastra. Gresie de exterior si interior cu cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Noile modele de gresie tip parchet sau cele care imita piatra, travertinul sau marmura naturala, dau o nota in plus de eleganta, rafinament si bun gust. Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt produse exclusiv in Italia, sunt adecvate pentru exterior/interior, trafic intens si pardoseli incalzite. Indiferent de proiectul pe care il aveti, Angel Company va pune la dispozitie toata experienta si profesionalismul acumulat in cei peste 15 ani de activitate.

Gresie portelanata produsa 100% in Italia la preturi de importator direct! Livram gresia in toata Romania!

Pentru informatii si/sau suport tehnic, contactati-ne la Telefon / WhatsApp 0741994167.

Pentru descriere si preturi CLICK  mai jos

Oferim transportul gratuit oriunde in Romania de la… < Citeste mai mult.

La cerere, va putem trimite mostre pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici.

Oferte Gresie Portelanata – Gresie produsa exclusiv in Italia

Angel Company este in masura sa va ofere cel mai bun raport calitate-pret la ora actuala. Mentionam ca toate modelele de gresie portelanata comercializata de firma noastra sunt produse exclusiv in Italia, si sunt adecvate pentru trafic intens, (PEI 4-5) pentru interior, exterior si incalzire in pardoseala. Recomandam pentru un montaj profesional de gresie si faianta ProLeveling System. Informatii suplimentare sau suport tehnic puteti primi la telefon / whatsapp 0741994167. Pentru a fi cat mai bine informat, citeste cateva  articole despre gresia portelanata  < aici.

Cele mai bune oferte gresie tip parchet, gresie de exterior, gresie incalzire pardoseala.


Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!

Distribuie această postare

Vorbeste cu noi pe WhatsApp!