Panouri cofraje tip doka – Angel Company

Panouri cofraje tip Doka – Placi cofrante tristrat

STOC INDISPONIBIL!

Panourile sunt realizate din lemn de rasinoase, lemn triplustratificat. Straturile sunt perfect lipite intre ele in 3 directii, cu adezivi speciali (rasini melaminice), foarte rezistenti la umezeala. Stratul din mijlocul panoului, compus din sipci lamelare perfect lipite intre ele, nu permite incovoierea, rasucirea sau alte devieri de la forma normala a panoului. Dupa fiecare utilizare, panourile trebuiesc curatate si date cu decofrol.

Dimensiunile standard sunt:

Latime: 500 mm
Lungime: 1000 mm – 3000 mm
Grosime: 27 mm.

Angel Company va poate furniza la acest sistem de cofrare cu Panouri tip Doka inclusiv grinda H20 tip Doka, distantieri metalici , montanti metalici, pene pt montanti, popi reglabili, decofrol profesional etc.

Pentru o oferta personalizata, in functie de ce cantitatea de panouri si accesoriile pentru cofraje de care aveti nevoie va rugam sa ne contactati la Tel: 0741 994 167

Va rugam sa cititi cu atentie anuntul! Mentionam ca NU inchiriem !

Vindem panouri cofraje tip Doka, distantieri cofraje, montanti cofraje, fluturi cofraje, pene montanti, popi metalici, decofrol, etc. Tel. 0741994167

Distribuie această postare

Trimite un mesaj pe Whatsapp
1
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Bine ai venit la ANGEL COMPANY !
Cu tradiție și experiență de peste 15 ani în domeniu oferim gresie italiana de calitate superioară, dar și suport tehnic specializat pentru montaj. Ai vreo întrebare sau ai nevoie de recomandări pentru proiectul tău? Scrie-ne aici și te vom ajuta cu plăcere!

🔥 Descoperă gama noastră de gresie porțelanata italiana care optimizează eficiența încălzirii în pardoseală și asigură-ți un confort de neegalat. Hai să discutăm despre necesitățile tale și să găsim împreună cea mai bună opțiune pentru tine!

Trimite-ne mesajul tău și îți vom răspunde în cel mai scurt timp !