Panouri cofraje tip doka – Angel Company

Panouri cofraje tip Doka – Placi cofrante tristrat

STOC INDISPONIBIL!

Panourile sunt realizate din lemn de rasinoase, lemn triplustratificat. Straturile sunt perfect lipite intre ele in 3 directii, cu adezivi speciali (rasini melaminice), foarte rezistenti la umezeala. Stratul din mijlocul panoului, compus din sipci lamelare perfect lipite intre ele, nu permite incovoierea, rasucirea sau alte devieri de la forma normala a panoului. Dupa fiecare utilizare, panourile trebuiesc curatate si date cu decofrol.

Dimensiunile standard sunt:

Latime: 500 mm
Lungime: 1000 mm – 3000 mm
Grosime: 27 mm.

Angel Company va poate furniza la acest sistem de cofrare cu Panouri tip Doka inclusiv grinda H20 tip Doka, distantieri metalici , montanti metalici, pene pt montanti, popi reglabili, decofrol profesional etc.

Pentru o oferta personalizata, in functie de ce cantitatea de panouri si accesoriile pentru cofraje de care aveti nevoie va rugam sa ne contactati la Tel: 0741 994 167

Va rugam sa cititi cu atentie anuntul! Mentionam ca NU inchiriem !

Vindem panouri cofraje tip Doka, distantieri cofraje, montanti cofraje, fluturi cofraje, pene montanti, popi metalici, decofrol, etc. Tel. 0741994167

Distribuie această postare

Trimite mesaj pe Whatsapp
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Salut, sunt Angel Adrian!
Ai nevoie de o gresie portelanata de calitate? sau ai nevoie de suport tehnic profesionist?
Sunt in masura sa te ajut in alegerea celor mai bune materiale si solutii tehnice. De la ce adeziv flexibil sa folosesti, pana la ce hidroizolatie ai nevoie. De la ce chit de rosturi profesional ai nevoie, pana la date tehnice de specialitate. Ai intrebari sau ai nevoie de recomandari pentru proiectul tau? Scrie aici mesajul tau si te voi ajuta cu placere!

🔥 Alege din gama noastra de gresie portelanata premium care optimizeaza eficienta incalzirii in pardoseala si asigura-ti confortul dorit. Da-mi detalii despre proiectul tau si impreuna gasim cea mai buna optiune pentru tine!

Trimite mesajul tau si iti raspund in cel mai scurt timp !