De ce gresie portelanata? De ce adeziv profesoinal? Ce chit de rosturi trebuie folosit? Ce hidroizolatie trebuie sa fac? Angel Company va ofera cel mai bun suport tehnic.

Informatii utile – Sfaturi tehnice

Deoarece clientii si colaboratorii nostri sunt foarte importanti pentru noi, vom incerca sa va dam cateva informatii utile care in opinia noastra va vor ajuta sa alegeti cat mai bine produsele si solutiile tehnice de care aveti nevoie. Va recomandam sa cititi cu rabdare articolele de mai jos. In felul acesta puteti evita neplaceri ulterioare.

GRESIA TIP PARCHET … Gresia cu aspectul lemnului natural in ultimii ani se foloseste tot mai des la incalzirea in pardoseala. Intrucat incalzirea in pardoseala castiga tot mai mult teren… Citeste mai mult.

DE CE GRESIE PORTELANATA ?…  Un scurt material despre diferenta dintre o gresie portelanata si o gresie neportelanata. Consideratii despre modul in care trebuie sa alegeti gresia… Citeste mai mult.

GRESIE DE EXTERIOR – AVANTAJE… Alegerea corecta a oricarui tip de gresie de exterior va adauga valoare si personalitate casei dvs. Montajul gresiei portelanate la exterior se va face… Citeste mai mult.

GRESIA PORTELANATA – IDEALA PENTRU AMENAJARI …Putem pava cu gresie spaţiul exterior casei noastre, folosirea de plăci ceramice nu mai este demult un moft, ci a devenit… Citeste mai mult.

Informatii utile – Sfaturi tehnice

CE CHIT DE ROSTURI AM NEVOIE ?... Importanta unui chit este vitala. Daca nu-l alegeti corespunzator cu siguranta veti avea probleme, indiferent ca e gresie la exterior sau interior, un chit... Citeste mai mult.

CE ADEZIV TREBUIE SA FOLOSESC ?… Cat este de important adezivul?  De alegerea acestuia depinde trainicia punerii in opera pentru orice gresie portelanata Citeste mai mult.

CE HIDROIZOLATIE TREBUIE SA FOLOSESC ?…  Apa si infiltratiile sunt printre cei mai redutabili dusmani ai unei constructii… Citeste mai mult.

REZISTENTA IN TIMP A LUCRARILOR DIN GRESIE …  Rezistenţa în timp a oricarei lucrări de amenajare exterioara sau interioara cu gresie este dovedita cu prisosinta… Citeste mai mult.

 

Pentru informatii suplimentare si/sau  detalii tehnice va rugam sa ne contactati. Telefon 0741994167. Email suport-tehnic@angel-company.ro

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos.


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!

Vorbeste cu noi pe WhatsApp!