Solicita mostre gresie portelanata.

Pentru a vedea modelele de gresie si faianta care va plac, Angel Company va ofera posibilitatea de a vedea fizic gresia si faianta care doriti sa o cumparati. Puteti solicita o mostra din modelul sau modele care va plac si vi le putem trimite prin curier rapid. Mentionam ca pe mostrele de gresie sau faianta nu se percep costuri, doar transportului mostrelor se plateste de catre client la destinatie. In functie de cantitatea solicitata si/sau distanta pana la adresa dvs, costul transportului este de cca. 20,00 RON pe care il veti plati la curier. Pentru a va da un raspuns cat mai punctual si profesionist cu putinta, ar fi bine sa ne dati cateva detalii cu privire la proiectul dvs.

Va rugam sa complectati tabelul de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Formular cerere mostre


Scrie in mesaj de cati mp ai nevoie aproximativ si ce model/modele de gresie doresti. Exemplu: Mostra de gresie NATURAL LARICE


 

ANGEL COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a decide daca va trimite sau nu mostre (gresie, faianta, placi ceramice Cotto, caramida aparenta, tigla ceramica) clientilor, in functie de cantitatea solicitata, distanta pana la adresa destinatarului si stocurile existente. Informatii suplimentare la telefon 0741994167.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos.

Gresie tip parchet si gresie imitatie lemn pentru spatii exterioare si spatii interioare.
Gresie Exterior - Angel Company Timisoara
Gresie portelanata interior incalzire pardoseala
Prelucrare debitare gresie portelanata

Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!

Distribuie această postare

Vorbeste cu noi pe WhatsApp!