SUPERTECH ECO KERAKOLL                                                                                                 Fisa tehnica
ADEZIV C2 TE

Adeziv mineral eco-compatibil pentru placarea cu adeziune ridicata, inalta rezistenta si alunecare verticala nula, ideal in Green Building. Monocomponent, reciclabil ca material inert la sfarsitul perioadei de viata.
Supertech Eco dezvolta o lucrabilitate prelungita si performante superioare chiar si in ambiente cu puternice solicitari garantand montarea tuturor tipurilor de placi ceramice pe suporturi minerale sau din ciment.

Supertech Eco contine materii prime reciclate
Pardoseli si pereti, interior exterior
•Recomandat pentru placi ceramice de toate tipurile pe fonduri minerale sau din ciment
•Timp deschis si de ajustabilitate ≥ 30 min.
•Pana la 10 mm grosime

Destinatia utilizarii:
Montarea de placi ceramice pe pardoseala si perete. Grosime pana la 10 mm. Pardoseli si pereti, interioare si exterioare, de uz civil, comercial, industrial si pentru amenajari urbane, chiar si in zone supuse unor diferente mari de temperatura si inghet.

Materiale:

placi ceramice de toate tipurile

mozaic ceramic

Suport:
tencuieli din ciment si mortar hibrid
sape din ciment
– sape gata de utilizare profesionale Rekord® Pronto Eco si Keracem® Pronto Eco
– sape realizate cu lianti hidraulici profesionali Rekord® Eco si KeracemR Eco
betoane prefabricate sau turnate

A nu se utiliza:
Pe tencuieli pe baza de gips si sape de anhidrit fara utilizarea izolantului de suprafete profesional concentrat pe baza de apa Primer A Eco Kerakoll; pardoseli incalzite, suporturi de inalta flexibilitate, pe materiale plastice, reziliente, metale si lemn, pe suporturi ude sau supuse unor variatii de umiditate

PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE VA RUGAM SA NE CONTACTATI !