Tigla ceramica Italia

 TIGLA CERAMICA ITALIA – TIGLA TIP OLANE

Tigla ceramica Italia, calitate si frumusete atemporala. Italia ascunde un tezaur arhitectonic fascinant si irezistibil. Acoperisurile cladirilor devine granita intre cer si pamant, punand la incercare orice imaginatie. Cotto Possagno prin produsele de inalta calitate, estetica si rezistenta in timp, este partenerul ideal pentru acei care isi doresc un ambient rustic dar in pas cu tehnologia moderna. Tigla ceramica produsa de Cotto Possagno este cu certitudine acel produs nobil, sobru si prestigioas ce nu poate decat sa ne incante privirea. Angel Company vine in intampinarea celor ce isi doresc sa imbine farmecul Mediteranean cu arhitecura moderna.

Un acoperis frumos este „cartea de vizita” al oricarei case. Ce poate fi mai fain, atunci cand vii acasa si iti vezi acoperisul casei, multumindu-ti ca ai facut cea mai buna alegere. Tigla ceramica Italiana, poate face diferenta intre un acoperis banal si unul de exceptie. Or’ avand italienii multe pacate, dar cand vine vorba de ceramica, nu prea au concurenta.

Pentru o cotatie de pret, ne puteti contacta. Telefon / WhatsApp 0741994167.

Mai jos puteti vedea cateva modele pe care le comercializam.

  

De 15 ani impreuna! Va multumim!

Seriozitatea, este un atribut care ar trebui sa il aiba orice companie. Doar seriozitatea si corectitudinea au facut ca Angel Company sa fie un partener de afaceri pe care te poti baza. In cei 15 ani de activitate in Romania, am acumulat destula experienta si cunostinte pentru a va garanta cea mai buna alegere!

Tigla ceramica Italia | Tigla tip olane Italia | Angel Company, cea mai buna alegere!

Mai jos, veti vedea cateva modele de tigla pe care le-am comercializat acum cca. 15 ani.

Oferta Tigla ceramica Italia ZENITH AT11 ambient

Acest model de tigla italiana seria  ZENITH AT 11 – este un model de cca 15 ani. Pentru a verifica disponibilitatea, va rugam sa ne contactati.

Olane ceramice Italia Tigla Italiana NovoCoppo ambient

Acest model de tigla italiana seria  NovoCoppo  – este un model de cca 15 ani. Pentru a verifica disponibilitatea, va rugam sa ne contactati.

Distribuie această postare

Vorbeste cu noi pe WhatsApp!