Oferta Tigla ceramica Italia ZENITH AT11 ambient

TIGLA CERAMICA ITALIANA seria ZENITH AT11

Tigla Ceramica Italiana seria Zenith.  Zenith AT11, mai mare in comparatie cu formatele traditionale, permite acoperirea unui metru patrat cu doar 11 bucati, avantajul clar fiind functionalitatea si eficienta de punere in opera. Inaltele standarde tehnologice ale utilajelor de productie si controlul riguros al materiilor prime fac ca Tigla Ceramica Zenith AT11 sa garanteze cele mai inalte niveluri de calitate si performante.

Linia C500 –  Originalitate italiana ce combina functionalitatea si siguranta. Grazie cercetarilor de ultima ora si selectia riguroasa a materiei prime PICA este primul producator de tigla ceramica din Italia ce garanteaza 500 de cicluri inghet-dezghet.

Tigla ceramica Italiana ZENITH AT11 CLASSICA PICA ambient
Seria ZENITH AT11 Antichizzata Classica Pica
Tigla ceramica Italiana ZENITH AT11 ROSSO NATURALE ambient
Seria ZENITH AT11 Rosso Naturale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIGLA CERAMICA ITALIANA | TIGLA CERAMICA IMPORT ITALIA | ANGEL COMPANY | Tigla Ceramica Italiana seria Zenith

 

Distribuie această postare

Trimite mesaj pe Whatsapp
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Salut, sunt Angel Adrian!
Ai nevoie de o gresie portelanata de calitate? sau ai nevoie de suport tehnic profesionist?
Sunt in masura sa te ajut in alegerea celor mai bune materiale si solutii tehnice. De la ce adeziv flexibil sa folosesti, pana la ce hidroizolatie ai nevoie. De la ce chit de rosturi profesional ai nevoie, pana la date tehnice de specialitate. Ai intrebari sau ai nevoie de recomandari pentru proiectul tau? Scrie aici mesajul tau si te voi ajuta cu placere!

🔥 Alege din gama noastra de gresie portelanata premium care optimizeaza eficienta incalzirii in pardoseala si asigura-ti confortul dorit. Da-mi detalii despre proiectul tau si impreuna gasim cea mai buna optiune pentru tine!

Trimite mesajul tau si iti raspund in cel mai scurt timp !