ANGEL COMPANY va poate livra gresia in orice localitate din Romania. Mai jos aveti cateva informatii despre transport gratuit gresie portelanata.

Trimitem mostre de gresie in toata tara.

Transport gratuit gresie portelanata

*Informatii transport gratuit gresie portelanata.

Indiferent daca veti lua unul sau mai multe modele (gresie pentru exterior/interior, tip parchet, imitatie piatra, incalzire in pardoseala, faianta, etc.) daca cumuleaza 100 mp, *Angel Company va face transportul absolut gratuit, oriunde in Romania. Oricum si daca aveti nevoie de mai putin de 100 mp va asiguram transportul la cel mai mic pret de pe piata la ora actuala.

Inainte de a cumpara gresia, la cerere putem sa va trimitem o mostra din modelul care va place, oriunde in tara, pentru ca Dvs. sa puteti vedea fizic cum arata modelul dorit. Solicita o mostra de gresie > aici.

Mai jos, aveti un tabel informativ cu cateva localitati din tara, in care aveti cateva preturi informative pentru transportul gresiei pana la Dvs. acasa. Intre aproximativ 35 mp si 60 mp, tariful este unic, greutatea fiind cuprinsa intre aproximativ 700 kg si 1200 kg.

 

Livrari din depozitul nostru din  Timisoara catre:
Localitate – Judet     
ATENTIE! Datorita cresterii preturilor al carburantilor, tarifele sunt mai mari cu 10%! Bucuresti – cost transport cca. 280 lei.
Pentru o cotatie cat mai precisa va rugam sa ne contactati. Pitesti – cost transport cca. 290 lei.
Cluj-Napoca – cost transport cca. 290 lei.
Oradea – cost transport cca. 290 lei.
Sibiu –  cost transport cca. 270 lei.
Brasov – cost transport cca.  290 lei.
Tg-Mures – cost transport cca. 290 lei.
Bistrita – cost transport cca. 325 lei.
Constanta – cost transport cca 350 lei.
Iasi – cost transport cca 395 lei.
Intre 35 mp si 60 mp cumparati, tariful este unic.

Greutatea este de cca. 700 kg – 1200 kg.

 Preturile contin TVA.

 

Informatii transport gratuit gresie portelanata

*Livrarea gratuita face referire doar la  produsele din stoc si se pot efectua oriunde in Romania in maxim 72 ore. Pentru o cotatie de transport cat mai exacta va rugam sa ne contactati la tel. 0741 994 167.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos.

Importator direct din Italia, Angel Company va ofera cel mai bun raport calitate-pret la ora actuala. Toate modelele de gresie portelanata comercializata de firma noastra sunt de trafic intens (PEI 4-5) adecvate pentru interior, exterior, trafic intens si incalzire in pardoseala.

Transport gratuit gresie portelanata | Contact Angel Company


Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor mulumi!

Distribuie această postare

Trimite un mesaj pe Whatsapp
1
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Bine ai venit la ANGEL COMPANY !
Cu tradiție și experiență de peste 15 ani în domeniu oferim gresie italiana de calitate superioară, dar și suport tehnic specializat pentru montaj. Ai vreo întrebare sau ai nevoie de recomandări pentru proiectul tău? Scrie-ne aici și te vom ajuta cu plăcere!

🔥 Descoperă gama noastră de gresie porțelanata italiana care optimizează eficiența încălzirii în pardoseală și asigură-ți un confort de neegalat. Hai să discutăm despre necesitățile tale și să găsim împreună cea mai bună opțiune pentru tine!

Trimite-ne mesajul tău și îți vom răspunde în cel mai scurt timp !