ANGEL COMPANY va poate livra gresia in orice localitate din Romania. Mai jos aveti cateva informatii despre transport gratuit gresie portelanata.

Trimitem mostre de gresie in toata tara.

Transport gratuit gresie portelanata

*Informatii transport gratuit gresie portelanata.

Indiferent daca veti lua unul sau mai multe modele (gresie pentru exterior/interior, tip parchet, imitatie piatra, incalzire in pardoseala, faianta, etc.) daca cumuleaza 100 mp, *Angel Company va face transportul absolut gratuit, oriunde in Romania. Oricum si daca aveti nevoie de mai putin de 100 mp va asiguram transportul la cel mai mic pret de pe piata la ora actuala.

Inainte de a cumpara gresia, la cerere putem sa va trimitem o mostra din modelul care va place, oriunde in tara, pentru ca Dvs. sa puteti vedea fizic cum arata modelul dorit. Solicita o mostra de gresie → aici.

Mai jos, aveti un tabel informativ cu cateva localitati din tara, in care aveti cateva preturi informative pentru transportul gresiei pana la Dvs. acasa. Intre aproximativ 35 mp si 60 mp, tariful este unic, greutatea fiind cuprinsa intre aproximativ 700 kg si 1200 kg.

 

Livrari din depozitul nostru din  Timisoara catre:
Localitate – Judet     
ATENTIE! Datorita cresterii preturilor al carburantilor, tarifele sunt mai mari cu 10%! Bucuresti – cost transport cca. 295 lei.
Pentru o cotatie cat mai precisa va rugam sa ne contactati. Pitesti – cost transport cca. 295 lei.
Cluj-Napoca – cost transport cca. 295 lei.
Oradea – cost transport cca. 290 lei.
Sibiu –  cost transport cca. 270 lei.
Brasov – cost transport cca.  290 lei.
Tg-Mures – cost transport cca. 290 lei.
Bistrita – cost transport cca. 325 lei.
Constanta – cost transport cca 350 lei.
Iasi – cost transport cca 395 lei.
Intre 35 mp si 60 mp cumparati, tariful este unic.

Greutatea este de cca. 700 kg – 1200 kg.

 Preturile contin TVA.

 

Informatii transport gratuit de gresie si faianta

*Livrarea gratuita face referire doar la  produsele din stoc si se pot efectua oriunde in Romania in maxim 72 ore. Pentru o cotatie de transport cat mai exacta va rugam sa ne contactati la tel. 0741 994 167.

Importator direct din Italia, Angel Company va ofera cel mai bun raport calitate-pret la ora actuala. Toate modelele de gresie portelanata comercializata de firma noastra sunt de trafic intens (PEI 4-5) adecvate pentru interior, exterior, trafic intens si incalzire in pardoseala.

Transport gratuit gresie portelanata | Contact Angel Company

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos. 


Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor mulumi!

Distribuie această postare

Trimite mesaj pe Whatsapp
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Salut, sunt Angel Adrian!
Ai nevoie de o gresie portelanata de calitate? sau ai nevoie de suport tehnic profesionist?
Sunt in masura sa te ajut in alegerea celor mai bune materiale si solutii tehnice. De la ce adeziv flexibil sa folosesti, pana la ce hidroizolatie ai nevoie. De la ce chit de rosturi profesional ai nevoie, pana la date tehnice de specialitate. Ai intrebari sau ai nevoie de recomandari pentru proiectul tau? Scrie aici mesajul tau si te voi ajuta cu placere!

🔥 Alege din gama noastra de gresie portelanata premium care optimizeaza eficienta incalzirii in pardoseala si asigura-ti confortul dorit. Da-mi detalii despre proiectul tau si impreuna gasim cea mai buna optiune pentru tine!

Trimite mesajul tau si iti raspund in cel mai scurt timp !