Gresie Timisoara – Angel Company

Livram gresia in toata tara.

Trimitem mostre de gresie in toata tara.

Desi depozitul de gresie este in Timisoara, Angel Company se distinge la nivel national pentru ofertele sale imbatabile de gresie si faianta, atragand clienti din intreaga tara. Datorita calitatii superioare a produselor si a eficientei logistice, compania se bucura de un avantaj semnificativ, reusind sa satisfaca cerintele clientilor indiferent de distanta. Aceasta atrage cumparatori din intreaga Romanie. Clienti care cauta gresie de calitate premium la preturi corecte, confirmând astfel valoarea exceptionala a ofertelor sale la nivel national.

Gresie Timisoara - ANGEL COMPANY - CALEA BUZIASULUI, nr. 77
Vezi locatia noastra pe Google Maps

Gresie Timisoara - Contact Angel Company

Pentru a ne contacta va rugam sa completati campurile de mai jos. Gresie Timisoara.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii !
Formular contact

Date Contact

Adresa: Calea Buziasului 77, TIMISOARA (RO)

Iesirea din Timisoara catre Mosnita Noua.

Telefon: 0741.994.167


Program de lucru

Luni – Vineri: 9.00 – 17.30
Sambata si Duminica – Inchis
Angel Adrian Eftimie CEO Angel Company

” Orice companie solida si respectata, se construieste doar cu seriozitate si cu atentia indreptata catre clientii si furnizorii acesteia. Desi nu este usor sa multumesti pe toata lumea, este foarte usor sa fi serios… trebuie doar sa vrei! ” Angel Adrian E.

Ofertele noastre le poti vedea → aici.

Gresie portelanata, Depozit gresie Timisoara, Servicii prelucrare gresie, Angel Company, Cea mai buna alegere!

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos. Angel Company SRL. 

Gresie in Timisoara – Angel Company

ANGEL COMPANY este o firma cu sediul in Timisoara, specializata in comercializarea de gresie si faianta italiana de cea mai inalta calitate. Cu o experienta de peste 16 ani, va putem oferi consultanta specializata, asigurandu-ne ca veti face alegerile potrivite pentru proiectele Dvs. Oferim solutii personalizate pentru fiecare proiect, indiferent ca este vorba despre amenajarea unei locuinte, a unui spatiu comercial sau a unei constructii industriale. La ANGEL COMPANY, ne propunem sa transformam visurile clientilor in realitate, oferind produse de inalta calitate si servicii impecabile. Pe langa vanzarea de gresie, oferim si servicii profesionale de prelucare a gresiei, asigurand un rezultat de calitate superioara. ANGEL COMPANY se bucura de o reputatie solida si de increderea clientilor sai. Calitatea, estetica si profesionalismul definesc viziunea ANGEL COMPANY.

Distribuie aceasta pagina sa o vada si prietenii tai!

Distribuie această postare

Trimite mesaj pe Whatsapp
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Salut!
Aveti nevoie de o gresie portelanata de calitate? sau aveti nevoie de suport tehnic?
Sunt in masura sa va ajut in alegerea celor mai bune materiale si solutii tehnice. De la ce adeziv flexibil sa folositi, pana la ce hidroizolatie aveti nevoie. De la ce chit de rosturi aveti nevoie, pana la date tehnice de specialitate. Aveti intrebari sau aveti nevoie de recomandari pentru proiectul Dvs? Scrie-ti aici un mesaj si va voi ajuta cu placere!

🔥 Alegeti din gama noastra de gresie portelanata premium care optimizeaza eficienta incalzirii in pardoseala. Dati-mi detalii despre proiectul Dvs. si impreuna vom gasi cea mai buna optiune!

Trimite-ti mesajul aici si va raspund in cel mai scurt timp !