De ce Gresie Portelanata Italiana ?

De ce Gresie Portelanata Italiana? Cand alegeti gresia, trebuie facuta diferenta intre o gresie de interior si cea de exterior. Pentru a placa un balcon, terasa, o veranda sau un spatiu in aer liber, optati pentru gresia portelanata. Obligatoriu, la exterior trebuie aleasa o textura a gresiei care sa nu permita alunecarea. In cea ce priveste intretinerea unei gresii de exterior recomandam culori neutre. Nu in ultimul rand este deosebit de important ce adeziv si chit de rosturi folositi pentru a avea siguranta unei lucrari de calitate. Angel Company recomanda pentru un montaj profesional de gresie si faianta ProLeveling System

Gresia portelanata este adecvata pentru pardoselile incalzite atat rezidential cat si industrial. Recomandata pentru ambiente cu conditii severe de exploatare, cum sunt spatiile industriale sau cele publice (piete, aeroporturi, supermarket-uri, restaurante, baruri, scoli, etc.) cu trafic intens.

Gresia portelanata – se obtine dintr-un amestec de materii prime apropiate din punct de vedere al compozitiei de cel folosit la fabricarea articolelor sanitare. Produsul este aproape în totalitate vitrificat, prin urmare inabsorbant si cu înalte caracteristici mecanice.   

Gresia Portelanata Italiana o puteti gasi sub cele mai diverse marimi, forme si culori, cu ajutorul carora puteti crea ambientul mult visat. Placile ceramice de gresie portelanata va ajuta la realizarea unui ambient cu un design placut, modern si usor de intretinut.

Importator direct, Angel Company este in masura sa va ofere cel mai bun raport calitate-pret. Mentionam ca toate modelele de gresie portelanata comercializata de firma noastra sunt de trafic intens ( PEI 4-5) adecvate pentru interior, exterior si pardoseli incalzite. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon. 0741994167

Cateva articole interesante le poti citii si aici.

 

De ce Gresie Portelanata Italiana. Gresie Portelanata Exterior.  Angel Company. Cea mai buna alegere.De ce gresie portelanata italianaDaca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Vorbeste cu noi pe WhatsApp!