Servicii prelucrare gresie portelanata

Servicii taiere, debitare, prelucrare gresie portelanata, plinte, elemente de treapta…

ANGEL COMPANY SRL ofera servicii profesionale de prelucrare gresie portelanata. Taiere/prelucrare/debitare liniara de gresie portelanata. Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite (vezi galeria de imagini), etc. din materialul nostru sau al clientului. Intrucat taierea si prelucrarea gresiei portelanate se face pe jet de apa cu discuri si freze profesionale de 300 mm, muchiile taiate/prelucrate de echipa noastra sunt finisate si fara ciobituri. Mentionam ca lungimea maxima de taiere / debitare este de 1,20 m.  Livrarile produselor se pot face prin curier rapid oriunde in ROMANIA in maxim 2 zile lucratoare.

Pentru detalii tehnice, suport tehnic sau preturile serviciilor, va rugam sa ne contactati la tel. 0741.994.167.  Va multumim.

Prelucrare elemente treapta antialunecare

Mai jos, aveti cateva filmulete unde puteti vedea serviciile pe care le oferim. Prelucrare gresie portelanata, prelucrarea treptelor pentru a fi antiderapante, confectionarea plintelor din gresie, profile picuratoare din gresie, etc. Dublu Click pe video pentru Fullscreen. Recomandam vizionarea clipurilor in format HD

Indiferent ca aveti materialul dumneavoastra sau cel ce il cumparati de la noi, puteti cere o cotatie de pret cat mai exacta, contactandu-ne la telefon 0741994167 sau pe email.

Debitare si taiere gresie portelanata Timisoara.  Angel Company. Cea mai buna alegere.

Inainte de a lua o decizie in privinta materialelor pe care le veti folosi, cateva articole interesante le poti citi aici.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos.


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai. Iti vor multumi!

Chat
Vorbeste cu noi pe WhatsApp!