Oferim servicii profesionale de prelucrare gresie portelanata.

Servicii prelucrare gresie portelanata, debitare si taiere gresie portelanata

Servicii taiere, debitare, prelucrare gresie portelanata, plinte din gresie, elemente treapta antiderapanta

ANGEL COMPANY SRL ofera servicii profesionale de prelucrare gresie portelanata. Taiere/prelucrare/debitare liniara de gresie portelanata. Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite (vezi mai jos galeria de imagini), etc. din materialul nostru sau al clientului. Intrucat taierea si prelucrarea gresiei portelanate se face pe jet de apa cu discuri si freze profesionale de 300 mm, muchiile taiate/prelucrate de echipa noastra sunt finisate si fara ciobituri. Mentionam ca lungimea maxima de taiere / debitare este de 1,20 m.  Livrarile produselor se pot face prin curier rapid oriunde in ROMANIA in maxim 2 zile lucratoare.

Pentru detalii tehnice, suport tehnic sau preturile serviciilor pe care le prestam, va rugam sa ne contactati la tel. 0741 994 167.

Cateva modele de gresie din ofertele noastre le poti vedea  > aici.

Prelucrare gresie portelanata – plinte si elemente treapta antialunecare

ATENTIE!

Va rugam sa aveti in vedere ca prelucrarea gresiei se face doar cu progamare! Nu se face pe loc, sub nicio forma!

Mai jos, aveti cateva filmulete unde puteti vedea serviciile pe care le oferim. Prelucrarea gresiei, trepte din gresie portelanata pentru a fi antiderapante, confectionarea plintelor din gresie, profile picuratoare din gresie, etc. Dublu Click pe video pentru Fullscreen. Recomandam vizionarea clipurilor in format HD

Indiferent ca aveti materialul dumneavoastra sau cel ce il cumparati de la noi, puteti cere o cotatie de pret cat mai exacta, contactandu-ne la telefon 0741994167 sau pe email.

Inainte de a lua o decizie in privinta materialelor pe care le veti folosi, cateva articole despre gresia portelanata le poti citi > aici.

Debitare si taiere gresie portelanata Timisoara. Plinta gresie, treapta gresie, plinte prelucrate. Prelucrare trepte

Prelucrare gresie Angel Company. Cea mai buna alegere.


Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai. Iti vor multumi!

Distribuie această postare

Trimite mesaj pe Whatsapp
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Salut, sunt Angel Adrian!
Ai nevoie de o gresie portelanata de calitate? sau ai nevoie de suport tehnic profesionist?
Sunt in masura sa te ajut in alegerea celor mai bune materiale si solutii tehnice. De la ce adeziv flexibil sa folosesti, pana la ce hidroizolatie ai nevoie. De la ce chit de rosturi profesional ai nevoie, pana la date tehnice de specialitate. Ai intrebari sau ai nevoie de recomandari pentru proiectul tau? Scrie aici mesajul tau si te voi ajuta cu placere!

🔥 Alege din gama noastra de gresie portelanata premium care optimizeaza eficienta incalzirii in pardoseala si asigura-ti confortul dorit. Da-mi detalii despre proiectul tau si impreuna gasim cea mai buna optiune pentru tine!

Trimite mesajul tau si iti raspund in cel mai scurt timp !