servicii prelucrare gresie portelanata

Servicii taiere/prelucrare, gresie portelanata, granit, marmura, travertin, etc.

ANGEL COMPANY SRL ofera servicii profesionale de taiere/prelucrare/debitare liniara din gresie portelanata, granit, marmura, travertin, etc.
Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

Intrucat taierea liniara a gresiei portelanate se face pe jet de apa cu discuri si freze profesionale de 300 mm, muchiile taiate/prelucrate de echipa noastra sunt perfect finisate si fara ciobituri.

*Mentionam ca lungimea maxima de taiere / debitare este de 1,20 m.

Ca si latime minima de taiere a gresiei portelanate, aceasta este de cca. 2,00 cm in functie de suprafata si duritatea gresiei prelucrate.

Livrarile produselor se pot face prin curier rapid oriunde in ROMANIA in maxim 2 zile lucratoare.

Pentru detalii tehnice si preturi va rugam sa ne contactati la tel. 0741.994.167.  Va multumim.

 

  

Dublu Click pentru Fullscreen. Recomandam vizionarea clipurilor in format HD.

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand linkurile de mai jos.

Gresie portelanata

Gresia portelanata italiana este cea mai buna alegere pentru orice ambient. Finisaj de calitate, moda ce nu are varsta, practic, estetic, durabil in timp. Angel Company va ofera posibilitatea de a va placa spatiul dorit cu o gresie portelanata de excceptie cu cel mai bun raport calitate-pret

Gresie de exterior

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie tip parchet

Pentru o alegere cat mai corecta si bine informata Angel Company va pune la dispozitie toate informatiile si datele necesare de care aveti nevoie pentru a alege si a monta o gresie portelanata de exceptie. Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

Gresie interior & pardoseli incalzite

Toate modelele de gresie portelanata comercializate de Angel Company sunt adecvate pentru incalzirea in pardoseala.

Elemente auxiliare pentru cofraje

Angel Company comercializeaza componente pentru cofraje. Panouri cofraje tip Doka, grinda H20 tip Doka, popi metalici, montanti cofraje, pene montanti, distantieri cofraje, decofrol, cleme 8-10 ) fluture cofraj) etc.

Panouri Cofraje tip Doka

Comercializam panouri pentru cofraje din lemn multistrat, elemente auxiliare pentru cofraje, distantieri metalici, montanti, popi metalici, pene montanti etc.

Ceramica Pica Italia

Angel Company va prezinta cele mai bune oferte de tigla ceramica italiana, caramida aparenta si ceramica Cotto pentru casa dumneavoastra dand o nota in plus de eleganta, rafinament si bun gust.

Prelucrare gresie

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

Proleveling System - ProGress Profiles

ProLeveling System. Montaj profesional de gresie, faianta, granit, marmura, travertin, etc.

Ceramica Cotto Possagno

Tigla ceramica italiana la cel mai bun raport calitate-pret. Tigla tip olane cum o mai numim, este cu siguranta cea mai buna alegere cand vorbim de arhitectura Mediteraneana. Angel Company va ofera...

Info transport gratuit

Intrucat gresia portelanata este grea (in medie cam 20 kg/mp) Angel Company va scapa de plata transportului acesteia, oriunde in Romania. Singura conditie este de a depasi cantitatea de 100 mp cumparati. Oricum, daca cantitatea de gresie portelanata pe care o doriti este mai mica de 100 mp costurile de transport sunt cat se poate de convenabile. In continuare, aveti un tabel informativ in care aveti cateva tarife pentru transportul gresiei in cantitati de cca 35 – 60 mp.

Ofertele Lunii

Mai jos, aveti detalii suplimentare si preturile din Ofertele Lunii pentru toate tipurile de gresie, de exterior/interior, trafic intens si pentru incalzire in pardoseala, etc.