De ce Hidroizolatii Profesionale? Hidroizolatie Kerakoll Nanoflex Angel-Company

De ce sa folosesti Hidroizolatii Profesionale ?

Inlaturarea umiditatii este una dintre “bătăliile” majore in intretinerea cladirilor. Deci?…De ce Hidroizolatii Profesionale? Cauzele principale ale umezelii sunt condensul, instalatiile care au scurgeri, inundarea (planseelor si peretilor),  patrunderea umiditatii din exterior. Apa din pamant, acolo unde structurile nu sunt protejate prin hidroizolatii profesionale patrunde in structura. Ajunge in interiorul structurii si se propaga datorita fenomenului de capilaritate, ridicandu-se uneori pana la nivelul peretilor. In acest fel, se produce degradarea elementelor de constructie si finisaje, favorizand aparitia mucegaiului si a eflorescentelor.  Apa din precipitatii deasemenea actioneaza asupra elementelor de constructie prin dizolvarea partiala a unor componenti ai materialelor, degradarea elementelor prin inghet-dezghet, eroziune, umezire.

Foarte multe constructii au probleme cu umiditatea si din cauza constructorilor care nu pun accent pe hidroizolarea profesionala. In cele din urma tot beneficiarul va avea cheltuieli foarte mari pentru a remedia acele parti cu probleme ale cladirii. De cele mai multe ori, reparatia unei suprafete prost hidroizolate costa mai mult decat una noua. Comunicarea dintre comerciant, constructor si client duc la realizarea celui mai bun raport calitate-pret al lucrarilor. Cateva articole interesante le poti citii si aici.

PENTRU INFORMATII NU EZITATI SA NE CONTACTATI Tel. 0741994167.

 

 

De ce Hidroizolatii Profesionale? Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Distribuie această postare

Trimite un mesaj pe Whatsapp
1
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Bine ai venit la ANGEL COMPANY !
Cu tradiție și experiență de peste 15 ani în domeniu oferim gresie italiana de calitate superioară, dar și suport tehnic specializat pentru montaj. Ai vreo întrebare sau ai nevoie de recomandări pentru proiectul tău? Scrie-ne aici și te vom ajuta cu plăcere!

🔥 Descoperă gama noastră de gresie porțelanata italiana care optimizează eficiența încălzirii în pardoseală și asigură-ți un confort de neegalat. Hai să discutăm despre necesitățile tale și să găsim împreună cea mai bună opțiune pentru tine!

Trimite-ne mesajul tău și îți vom răspunde în cel mai scurt timp !