Inlaturarea umiditatii este una dintre “bătăliile” majore in intretinerea cladirilor.

Cauzele principale ale umezelii sunt condensul, instalatiile care au scurgeri, inundarea (planseelor si peretilor),  patrunderea umiditatii din exterior.

Apa din pamant, acolo unde structurile nu sunt protejate prin hidroizolatie profesionala patrunde in structura, ajunge in interiorul structurii si se propaga datorita fenomenului de capilaritate, ridicandu-se uneori pana la nivelul peretilor, producand degradarea elementelor de constructie si finisaje, favorizand aparitia mucegaiului si a eflorescentelor.

Apa din precipitatii deasemenea actioneaza asupra elementelor de constructie prin dizolvarea partiala a unor componenti ai materialelor,degradarea elementelor prin inghet-dezghet, eroziune, umezire.

Foarte multe constructii au probleme cu umiditatea si din cauza constructorilor care nu pun accent pe hidroizolarea profesionala. In cele din urma tot beneficiarul va avea cheltuieli foarte mari pentru a remedia acele parti cu probleme ale cladirii.

Comunicarea dintre comerciant, constructor si client duc la realizarea celui mai bun raport calitate-pret al lucrarii. Hidroizolatiile profesionale comercializate de Angel Company sunt garantia unei lucrari de calitate.

Tipurile de hidroizolatii  sunt:

1. Hidroizolatii bituminoase.

2. Hidroizolatii pe baza de ciment osmotic sau ciment ultrarapid expansiv.

3.  Hidroizolatii pe baza de ciment, elastice sau deformabile.

PENTRU ORICE INFORMATII CU REFERIRE LA PRODUSE NU EZITATI SA NE CONTACTATI 

INFORMATII LIVRARI-GRESIE ITALIA-GRESIE PORTELANATA-COFRAJE DOKA

Gresie Italia-Gresie portelanata-Cofraje Doka-Angel Company