De ce Hidroizolatii Profesionale? Hidroizolatie Kerakoll Nanoflex Angel-Company

De ce sa folosesti Hidroizolatii Profesionale ?

Inlaturarea umiditatii este una dintre “bătăliile” majore in intretinerea cladirilor. Deci?…De ce Hidroizolatii Profesionale? Cauzele principale ale umezelii sunt condensul, instalatiile care au scurgeri, inundarea (planseelor si peretilor),  patrunderea umiditatii din exterior. Apa din pamant, acolo unde structurile nu sunt protejate prin hidroizolatii profesionale patrunde in structura. Ajunge in interiorul structurii si se propaga datorita fenomenului de capilaritate, ridicandu-se uneori pana la nivelul peretilor. In acest fel, se produce degradarea elementelor de constructie si finisaje, favorizand aparitia mucegaiului si a eflorescentelor.  Apa din precipitatii deasemenea actioneaza asupra elementelor de constructie prin dizolvarea partiala a unor componenti ai materialelor, degradarea elementelor prin inghet-dezghet, eroziune, umezire.

Foarte multe constructii au probleme cu umiditatea si din cauza constructorilor care nu pun accent pe hidroizolarea profesionala. In cele din urma tot beneficiarul va avea cheltuieli foarte mari pentru a remedia acele parti cu probleme ale cladirii. De cele mai multe ori, reparatia unei suprafete prost hidroizolate costa mai mult decat una noua. Comunicarea dintre comerciant, constructor si client duc la realizarea celui mai bun raport calitate-pret al lucrarilor. Cateva articole interesante le poti citii si aici.

PENTRU INFORMATII NU EZITATI SA NE CONTACTATI Tel. 0741994167.

 

 

De ce Hidroizolatii Profesionale? Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Distribuie această postare

Trimite mesaj pe Whatsapp
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Salut, sunt Angel Adrian!
Ai nevoie de o gresie portelanata de calitate? sau ai nevoie de suport tehnic profesionist?
Sunt in masura sa te ajut in alegerea celor mai bune materiale si solutii tehnice. De la ce adeziv flexibil sa folosesti, pana la ce hidroizolatie ai nevoie. De la ce chit de rosturi profesional ai nevoie, pana la date tehnice de specialitate. Ai intrebari sau ai nevoie de recomandari pentru proiectul tau? Scrie aici mesajul tau si te voi ajuta cu placere!

🔥 Alege din gama noastra de gresie portelanata premium care optimizeaza eficienta incalzirii in pardoseala si asigura-ti confortul dorit. Da-mi detalii despre proiectul tau si impreuna gasim cea mai buna optiune pentru tine!

Trimite mesajul tau si iti raspund in cel mai scurt timp !