Gresie Portelanata Italia seria ETERNITY GOLD 45×45 cm.

Gresie portelanata italia seria Eternity Gold

Gresie Portelanata Italia – ETERNITY GOLD 45×45 cm.

Cod articol ETERNITY GOLD
Dimensiune 45 x 45 cm
Grosime 9 mm
Tehnologia GRESIE M IMP.COLORAT SM
Grad antialunecare R10-B
Rezistenta la inghet Da
Adecvata incalzire in pardoseala Da
Gresie trafic intens PEI IV
Ambalaj 1,42 mp/cutie
Disponibilitate Lipsa stoc
Pret cu TVA La cerere
Producator Saime Ceramiche
Trimitem mostre in toata tara Solicita o mostra din acest model.

 

Vezi toata seria Eternity > aici.

 

Oferim transportul gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

La cerere, va putem trimite o mostra din acest model pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici.

 

Gresie Portelanata Italia seria ETERNITY GOLD 45×45 cm.

Gresie Portelanata Italia seria ETERNITY GOLD cu cel mai bun raport calitate-pret. Unul dintre cei mai renumiti producatori de gresie portelanata Italiana Saime Ceramiche ne ofera o gresie cu un design si calitate de exceptie. Textura usor rugoasa ce imita piatra naturala face ca acest model sa fie potrivit pentru exterior si interior, mai ales daca avem nevoie de o suprafata antialunecare. Acest model este adecvat inclusiv pentru incalzirea in pardoseala. Fiind o gresie portelanata in toata masa, de o frumusete aparte, poate fi folosita si la spatiile comerciale cu trafic intens. Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi. Telefon: 0741994167.

Importator direct, Angel Company este in masura sa va ofere cel mai bun raport calitate-pret la ora actuala. Mentionam ca toate modelele de gresie portelanata comercializata de firma noastra sunt produse exclusiv in Italia, sunt de trafic intens (PEI 4-5) adecvate pentru interior, exterior si pardoseli incalzite.

 

Vezi toate modelele noastre aici > „Gresie de exterior”  Gresie Portelanata seria ETERNITY GOLD. ANGEL COMPANY. Cea mai buna alegere!


Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Distribuie această postare

Vorbeste cu noi pe WhatsApp!