LIVRARI IN TOATA ROMANIA - GRESIE - COFRAJE - ANGEL COMPANY

INFORMATII LIVRARI – GRESIE PORTELANATA ITALIA – COFRAJE

In orice afacere transportul marfurilor comercializate reprezinta un factor important ce se reflecta in pretul final pe care consumatorul il plateste la achizitia produselor.

ANGEL COMPANY reuseste datorita transportatorilor cu care colaboreaza si a adausurilor comerciale decente sa mentina cele mai mici preturi de pe piata.

De ce sa cumparati produsele de la noi? Pentru ca avem cele mai mici costuri. 

Livrarile produselor se pot efectua oriunde in Romania in maxim 72 ore, pe baza de comanda, doar  dupa ce se confirma plata facturilor emise.

Pentru informatii legate de transport va rugam sa ne sunati la tel: 0741.994.167.

Alegerea modelului de gresie portelanata se poate face dupa ce in prealabil daca solicitati va putem trimite una sau mai multe mostre pentru a putea vedea fizic calitatea gresiei portelanate pe care urmeaza sa o cumparati. Veti plati doar costul Curierului Rapid care este de aprox. 20,00  RON. Solicita o mostra de gresie aici

In ceea ce priveste elementele pentru cofraje (distantieri metalici, montanti cofraje, pene pt montanti etc.) daca sunt cantitati relativ mici se pot trimite prin curier rapid in maxim 48 de ore. Pentru elementele de cofraje in cantitati mari acestea se pot livra (doar dupa ce in prealabil se confirma existenta stocurilor) in maxim 72 de ore.

PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE VA RUGAM SA NE CONTACTATI.   Telefon. 0741994167

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos. ↓↓↓

Distribuie această postare

Vorbeste cu noi pe WhatsApp!