Gresie tip parchet Ecology Castagno. CALITATEA 1.

Livram gresia in toata tara.

Gresie tip parchet Ecology Castagno 15x90 cm

Gresie tip parchet Ecology Castagno 15 x 90 cm

Descriere – Gresie tip parchet Ecology Castagno.
Pret si specificatii produs
Cod articol Ecology Castagno
Dimensiune 15×90 cm
Grosime 9 mm.
Disponibilitate stoc Lipsa stoc
Pret cu TVA La cerere
Trimitem mostre in toata tara.
Adecvata incalzire in pardoseala Da
Gresie trafic intens PEI IV
Ambalaj 1,215 mp/cutie
Tehnologia PORTELANAT DIGITAL
Grad antialunecare R9
Rezistenta la inghet Da
Producator  OPERA CERAMICHE

 

Oferim transportul gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult  >

Gresie tip parchet Ecology Castagno – Calitate la superlativ

Ceramica Opera va incanta privirea cu acest model deosebit de gresie tip parchet Ecology Castagno. Pretabil la spatiile exterioare, interioare si pentru pardoseli incalzite. Cu design clasic spre rustic, acest model va face ca spatiul dumneavostra sa fie demn de invidiat. Un model ce imita cu acuratete lemnul de castan cu un pret imbatabil la ora actuala.  Recomandam aceasta gresie portelanata pentru pardoselile incalzite deoarece are un coeficient de transfer termic net superior lemnului natural. Montata corespunzator va face greu vizibila diferenta dintre un lemn de castan si aceasta ceramica portelanata.

„Pentru un montaj profesionist recomandam ProLeveling System. Un sistem revolutionar si inovator de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si a faiantei de format mediu si mare cu grosimea cuprinsa intre 2 si 40 mm…citeste mai mult aici”

Gresia portelanata comercializata de Angel Company este produsa exclusiv in Italia, de trafic intens (PEI 4-5) pentru interior/exterior, pardoseala incalzita si trafic intens. Pentru proiecte imobiliare, in functie de cantitatile solicitate se pot face disconturi importante si transportul direct pe santier.

Va rugam sa ne contactati pentru orice informatie suplimentara care poate face cea mai buna alegere. Oferim suport tehnic la telefon 0741994167 sau pe email: suport-tehnic@angel-company.ro


Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi! 

Distribuie această postare

Vorbeste cu noi pe WhatsApp!