Grinda H20 tip DOKA

Grinda H20 tip DOKA

STOC INDISPONIBIL!

Descrierea produsului :

Confectionat din lemn de rasinoase, de calitate, clasa superioara, atent selectionat, in conformitate cu DIN 4074; plan si cu muchii tesite de aproximativ 4 mm.

Intarituri: panou din lemn masiv 3 straturi. Laminat cu majoritatea inelelor de crestere vertical

Greutate: cca. 5 kg/ metru liniar;
Protectie la suprafata: impregnare cu vopsea de protectie impotriva patrunderii apei;

Avantaje 

Securizat anti-rupere cu ajutorul capetelor rotunjite confectionate din material plastic special, pentru protectie deplina si pentru a proteja capatul grinzii impotriva deteriorarii;

 

Grinda profil H20 tip Doka, componente auxiliare pentru cofraje, panouri pentru cofraje tip Doka , distantieri metalici, montanti pentru cofraje, pene montanti, popi metalici reglabili, cravate pentru stalpi, vincluri pentru stalpi, etc

Distribuie această postare

Trimite un mesaj pe Whatsapp
1
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Bine ai venit la ANGEL COMPANY !
Cu tradiție și experiență de peste 15 ani în domeniu oferim gresie italiana de calitate superioară, dar și suport tehnic specializat pentru montaj. Ai vreo întrebare sau ai nevoie de recomandări pentru proiectul tău? Scrie-ne aici și te vom ajuta cu plăcere!

🔥 Descoperă gama noastră de gresie porțelanata italiana care optimizează eficiența încălzirii în pardoseală și asigură-ți un confort de neegalat. Hai să discutăm despre necesitățile tale și să găsim împreună cea mai bună opțiune pentru tine!

Trimite-ne mesajul tău și îți vom răspunde în cel mai scurt timp !