Grinda H20 tip DOKA

Grinda H20 tip DOKA

STOC INDISPONIBIL!

Descrierea produsului :

Confectionat din lemn de rasinoase, de calitate, clasa superioara, atent selectionat, in conformitate cu DIN 4074; plan si cu muchii tesite de aproximativ 4 mm.

Intarituri: panou din lemn masiv 3 straturi. Laminat cu majoritatea inelelor de crestere vertical

Greutate: cca. 5 kg/ metru liniar;
Protectie la suprafata: impregnare cu vopsea de protectie impotriva patrunderii apei;

Avantaje 

Securizat anti-rupere cu ajutorul capetelor rotunjite confectionate din material plastic special, pentru protectie deplina si pentru a proteja capatul grinzii impotriva deteriorarii;

 

Grinda profil H20 tip Doka, componente auxiliare pentru cofraje, panouri pentru cofraje tip Doka , distantieri metalici, montanti pentru cofraje, pene montanti, popi metalici reglabili, cravate pentru stalpi, vincluri pentru stalpi, etc

Distribuie această postare

Trimite mesaj pe Whatsapp
Ai întrebări?👉️CLICK aici
🏡 Salut, sunt Angel Adrian!
Ai nevoie de o gresie portelanata de calitate? sau ai nevoie de suport tehnic profesionist?
Sunt in masura sa te ajut in alegerea celor mai bune materiale si solutii tehnice. De la ce adeziv flexibil sa folosesti, pana la ce hidroizolatie ai nevoie. De la ce chit de rosturi profesional ai nevoie, pana la date tehnice de specialitate. Ai intrebari sau ai nevoie de recomandari pentru proiectul tau? Scrie aici mesajul tau si te voi ajuta cu placere!

🔥 Alege din gama noastra de gresie portelanata premium care optimizeaza eficienta incalzirii in pardoseala si asigura-ti confortul dorit. Da-mi detalii despre proiectul tau si impreuna gasim cea mai buna optiune pentru tine!

Trimite mesajul tau si iti raspund in cel mai scurt timp !