Sistem nivelare aliniere gresie, marmura, granit, travertin. Proleveling System.

Sistem nivelare aliniere gresie faianta Proleveling System

Sistem nivelare aliniere gresie faianta Proleveling System

Proleveling System. Simplu, practic, usor de folosit de orice meserias incepator sau profesionist. Un sistem revolutionar si inovator de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si a faiantei de format mediu, mare si foarte mare. Nu in ultimul rand, acest sistem nivelare aliniere gresie si faianta este unicul care poate fi folosit inclusiv la placile de granit, marmura, travertin, etc. cu grosimea maxima a placilor de 40 mm. De mentionat este ca au si functia de distantier. Baza nivelatoare inlocuieste in acest fel cruciulitele care intotdeauna ne da batai de cap cu introducerea si eliminarea lor ulterioara dintre rosturi. Grosimile rostului cele mai uzuale (cruciulitelor) sunt de 1 mm, 2 mm, si 3 mm. Acest sistem brevetat este compus din 2 elemente:

a)  Baza nivelatoare (de 1-2-3 mm) ce permite distantarea/separarea/alinierea oricarui material (gresie portelanata, marmura, granit, travertin etc.) folosit. De remarcat este faptul ca aceste piese au trei profile diferite indiferent ca sunt de 1 mm, 2 mm sau 3 mm. Profil liniar, cruce si teu, (vezi imaginile de mai jos) care permit montajul placilor inclusiv decalate.

Sistem nivelare aliniere gresie faianta Proleveling System PRST
Sistem nivelare aliniere gresie faianta Proleveling System PRSL
Sistem nivelare aliniere gresie faianta Proleveling System PRSC

b)  A doua piesa (refolosibila a doua zi) este practic o rozeta care vine infiletata pe tija suportului (baza nivelatoare se introduce sub placile ceramice) pana cand alinierea placilor este perfecta.  Intrucat placile ceramice de formate mari au abateri de planeitate (sunt curbe) cu  ProLeveling System se elimina neplacerile cauzate de acest lucru. Simplu, rapid si convenabil cu Proleveling System.

Sistem nivelare aliniere gresie faianta Angel Company
Sistem nivelare gresie si faianta. Proleveling System

 Proleveling System

Mai jos, aveti cateva filmulete unde puteti vedea cat de simplu este de lucrat cu acest sistem nivelare aliniere gresie faianta. Pentru a intelege cat mai bine acest sistem urmariti cu atentie toate detaliile. Dublu Click pe video pentru Fullscreen. Recomandam vizionarea clipurilor in format HD

Proleveling System. Sistem nivelare aliniere gresie faianta. Contact Angel Company. Cea mai buna alegere!

Cateva articole interesante le poti citi > aici.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos. ↓↓↓


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi! 

Distribuie această postare

Vorbeste cu noi pe WhatsApp!