Chitul de rosturi este prima “BARIERA” vulnerabila in fata apei, agentilor chimici, termo-fizici si bacterieni atunci cand nu se alege un chit de rosturi adecvat la placarea cu placi ceramice portelanate.

De cele mai multe ori clientul final nu stie ca sigilarea rosturilor dintre placile ceramice sunt printre cele mai responsabile de deteriorarea rapida a suprafetelor placate atunci cand este folosit un chit de rosturi de proasta calitate.

Apa este primordiala dar la fel de bine poate fi un inamic deloc neglijabil. In momentul in care se infiltreaza in suprafetele construite intotdeauna va duce la deteriorarea suprafetelor, ori repararea sau reinoirea acestora de cele mai multe ori costa mai mult decat o lucrare noua.

Aici intervin profesionistii care sunt obligati sa explice avantajul folosirii unui chit professional.

Chiturile din gama Fugabella Eco produse de Compania KERAKOLL sunt clasificate si marcate ECO potrivit metodei de evaluare Green Building Rating fiind materiale eco-compatibile. Sunt antibacteriene si fungistatice naturale stabilizate cu var natural pur, monocomponente si adecvate pentru rosturi cu soliditate si cromatica ridicata.

Chiturile Fugabella Eco produse de Compania KERAKOLL sunt in mod natural sanatoase si sunt singurele care au fost supuse testelor microbacteriologice care confirma proprietatile antibacteriene si fungistatice naturale ale acestora de catre CSTB Centre Scientifique et Technique du Batiment – Marnela – Valle, Paris, in colaborare cu Institutul Pasteur din Paris si cu Institutul de Igiena si Epidemiologie – Micrologie din Bruxelles.

PENTRU ORICE INFORMATII CU REFERIRE LA PRODUSE NU EZITATI SA NE CONTACTATI.

Gresie Italia-Gresie portelanata-Cofraje Doka-Angel CompanyINFORMATII LIVRARI-GRESIE ITALIA-GRESIE PORTELANATA-COFRAJE DOKA